• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Cleopatrin tretma – depilacija s sladkorno pasto

  • Ali je depilacija s sladkorno pasto primerna za vse tipe kože?

  Da, saj gre za povsem naraven izdelek iz sladkorja, z dodanim vrtnim ognjičem in aloe vero.

  Edinstvena sestava in hladni način uporabe je idealen za vsak tip kože, tudi za osebe, ki imajo zelo občutljivo kožo, krčne žile, popokane kapilare in za vse tiste, ki se zaradi dolgotrajne rdečice, morebitnih opeklin in ostalih nevšečnosti nastalih zaradi uporabe klasičnih postopkov depilacije z voskom, niso mogle posluževati omenjene metode depilacije.

  • Ali je Cleopatrin tretma običajna depilacija? 

  Ne, Cleopatrin tretma je depilacija z naravno sladkorno pasto Cleopatra. Zaradi sladkornih zrnc se hkrati izvaja piling kože - koža je po tretmaju gladka in mehka.

   

  • Imam težave z vraščanjem dlačic po depilaciji z voskom in britju. Ali bo pri depilaciji s sladkorno pasto težava enaka?

  Ne, zaradi odstranjevanja dlačic v smeri rasti dlak, se dlačice ne bodo vraščale, koža pa bo gladka in mehka. Ravno tako ne prihaja do vnetja dlačnega folikla in do trajne rdečice, kar sta tudi pogosta pojava pri klasični depilaciji.

  Sladkorna pasta – depilacija  s sladkorno pasto – Cleopatrin tretma je depilacija, ki jo boste vedno znova in znova želeli.

  Egipčanska depilacija ali depilacija s sladkorno pasto Cleopatra je tretma, s katerim skozi masažo in pilingom odstranimo dlačice na popolnoma naraven način. Sladkorna pasta Cleopatra je 100% naravni proizvod na bazi sladkorja (ki je naravni konzervans, zato preprečuje razvoj bakterij), limone, aloe vere ter ognjiča. Depilacija je primerna tako za  kožo s kapilarami, saj se na kožo nanaša hladna, zato tudi ni možnosti da pride do opeklin, kot tudi za kožo z alergičnimi reakcijami, zaradi svojih naravnih sestavin. Po več tretmajih je dlačic vse manj, zmanjša pa se tudi število vraščenih dlačic.

   

  Sladkorna pasta Cleopatra je zanesljivo najboljši izdelek, ki ga je moč kupiti na tržišču, kar dokazujejo številna mednarodna priznanja in certifikati:

  • HALAL certifikat.
  • Geneva 2011- Zlata medalja s področja kozmetike in medicine.
  • Geneva 2011- Posebna nagrada Ruske federacije za inovacijo.
  • Seoul 2011- Srebrna medalja na svetovni razstavi Ženske inovacije v Južni Koreji.
  • Seoul 2011- Posebna nagrada južnokorejskega Zavoda za intelektualno lastnino.
  • Seolu 2011- Posebna nagrada s strani evropskega združenja za inovacijo.

   

  Torej odkrijte skrivnosti starega Egipta in se počutite kot kraljice s Kleopatra tretmajem v Hiši lepote ART-PE.

  Tukaj si lahko ogledate postopek:

  Sladkorna pasta Cleopatra - postopek depilacije

  Sladkorna pasta Cleopatra – postopek depilacije

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.