• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Frizerstvo ART-PE Domžale

  Delovni čas:

  ponedeljek         8 - 16
  torek                    8 - 16
  sreda                 11 - 19
  četrtek                11  - 19
  petek                  8 - 15
  sobota                 8 - 13
  nedelja                 zaprto

  telefon: 051 737 232
  e-mail: salon-domzale@art-pe.si

   

  Naslov:
  Cesta talcev 10, Domžale

  Za naše storitve sprejemamo naročila, saj se zavedamo, da je vaš čas dragocen in ga ne želite porabiti s čakanjem pri nas.

  ART-PE d.o.o.
  Rihpovec 8
  8210 Trebnje

  Frizerski salon v Domžalah je razširitev podjetja ART-PE. Frizerstvo ART-PE Domžale je majhen, domač in prijeten frizerski salon, ki se nahaja v Medgeneracijskem domu Bistrica, na naslovu Cesta Talcev 10, Domžale.

  Frizerski salon ima na slabih 20mdve delovni mesti.

  Uporabljamo profesionalno lasno kozmetiko STELLA VITA COLOR LUX HAIR in  ARTEGO, v salonu pa lahko kupite tudi krtače za lase Tangle Teezer ter podobne krtače TanTaz in DTangler. Vse odlikuje poseben sistem ščetin, ki poskrbijo za masažo lasišča pri vsakodnevni uporabi, las ne trgajo in ne poškodujejo, primerne so tudi za lasne podaljške. Zaradi kompaktne izdelave iz posebne antistatične  umetne mase so tudi zelo higienske, saj jih lahko operemo pod tekočo vodo ali pa kar v pralnem stroju s perilom.

   

  V ponudbi so tudi profesionalni laki za nohte različnih odtenkov ter parfumi Flert 20 ml, ki jih nudimo po zares ugodni ceni. Parfumi Flert so 20 ml parfumi, katerih vonji imajo navdih v priznanih parfumih najbolj iskanih blagovnih znamk.
  Seznam parfumov

   

  GALERIJA SLIK:

   

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.