• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Frizerski salon ART-PE

  Frizerski salon v Novem mestu, ki deluje v sklopu Hiše lepote ART-PE, na Drski 8 v Novem mestu, je prava destinacija za vse z željo po atraktivni in moderni frizuri. Na tej lokaciji v Novem mestu delujemo od junija 2010. Naš frizerski salon deluje v skladu z najvišjimi standardi kvalitete usluge – tako z najnovejšimi modnimi smernicami, kot z najkvalitetnejšimi preparati za nego las in lasišča.

  Strokovno in prijazno osebje

  Frizerski salon Novo mesto

  Pri ART-PE ne gre zgolj za frizerski salon, gre za filozofijo, ki pravi, da je na prvem mestu visoka strokovnost in poznavanje vseh najnovejših trendov in modnih smernic, ki se pojavijo na trgu. Zaradi navedenega se naši zaposleni redno dodatno izobražujejo, spoznavajo nove modne smernice, nove tehnike striženja in barvanja ter seveda najnovejše na področju nege las in lasišča.

  Barvanje in striženje las

  Poleg standardnih frizerskih storitev, kot so moško in žensko striženje ter barvanje las, vam ponujamo tudi vedno strokovno svetovanje glede vaše nove frizure. S prefinjenim smislom za barve izvajamo različne tehnike barvanja las in pramen las v različnih odtenkih po vaših zamislih. Tako bo Vaša frizura vedno lepa, lasje pa sijoči.

  V frizerskem salonu ART-PE poznamo najnovejše trende

  Če iščete modernega frizerja, ki svoje delo opravlja strastno, se veseli vsakega novega izziva in vedno natančno ve, kakšni so zadnji trendi in modne usmeritve, ste vsekakor več kot dobrodošli v naš frizerski salon, kjer bodo za vašo novo moderno in privlačno frizuro poskrbeli usposobljeni strokovnjaki.

   

  BRAZILSKI KERATIN – hitro nega las in trajno ravnanje

  Večina žensk, ki ima naravne lase skodrane, si želi lepih naravnih las in večina žensk, ki ima lepe ravne lase, bi si želela lepe naravne kodre, ki jih ne bi bilo potrebno preveč vzdrževati. No, kot mogoče tudi pri vas, največkrat  ni ravno tako, kot bi si želeli.
  Ravno zaradi teh »težav« se ves čas razvijajo novi preparati za eno in drugo – torej za ravnanje in kodranje.
  V Hiši lepote ART-PE imajo bogate frizerske izkušnje, saj je obstoječa ekipa skoraj celo desetletje delovala pod okriljem salona MIČ Styling, ki se je v Novem mestu lansko leto zaprl. Trend kakovosti zagotavljanja storitev tako še vedno negujejo na najvišji ravni, zaposlene stilistke se redno izobražujejo in uporabljajo najnovejše materiale kakovostnih blagovnih znamk.
  Brazilski keratin ameriškega podjetja Cadiveu, je najprestižnejša blagovna znamka za proizvodnjo keratina za lase.  Lasje so sestavljeni v 90% iz keratina, ki se pri barvanju, beljenju, likanju in ostalih škodljivih procesih odstranjuje iz las, kar povzroči poškodovane in tanke lase.
  S posebnim postopkom lahko tako sedaj to snov – keratin, dodamo nazaj v lase. Rezultat je v momentu negovani lasje, visoki sijaj, lasje pa so ravni in gladki.

  Dobro je vedeti:
  •    na izrazito valovitih laseh se postopek ponovi po dveh mesecih, pri običajno valovitih pa po treh do štirih mesecih
  •    uporaba keratina je možna tudi samo na enem delu las – recimo samo na konicah
  •    če izvajamo postopek na barvanih laseh, je pomembno da se barvamo vsaj 3 dni pred tretmajem ali 14 dni po tretmaju
  •    morska in klorirana voda izničujeta učinek tretmaja, zato se tretma priporoča pred poletjem, kar tudi olajša nego las v poletnem času

   

  Slike salona

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.