• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Kozmetični salon ART-PE

  Obiščite nas v našem kozmetičnem salonu na Drski 8 v Novem mestu ali v Beauty Bar-u ART-PE Trebnje na Temeniški poti 6 v Trebnjem.

  Diodni laser - trajna depilacija

  Trajno odstranjevanje dlačic z diodnim laserjem je najnaprednješi način za trajno depilacijo. Diodni laser je hiter, deluje brez bolečin, prisilno vodno hlajen, zato izjemno varen in izredno učinkovit!

  Elektrostimulacija

  Elektrostimulacija je postopek, s katerim dosežemo delovanje mišic, brez da bi se mi bistveno premikali. Z električnimi tokovi majhnih vrednosti vplivamo na mišice, živce, ti pa se krčijo – podobno kot pri telesni aktivnosti. Pri tem se izrablja maščoba in izboljšuje tonus kože.

  Kavitacija – Nekirurška liposukcija

  Z našo povsem novo napravo CAVI SONIC ULTRA SLIM opravljamo najnaprednejši tretma nekirurške liposukcije (kavitacija) v Sloveniji.

  Fotonska kristalna kapsula za hujšanje royal

  Z naglim gospodarskim in družbenim napredkom je želja žensk po lepoti vsak dan večja. Debelost je nočna mora za vsako žensko. Ali obstaja metoda hujšanja, ki vašemu telesu ne povzroča bolečin, vas ne sili k utrujajoči vadbi in vas ne prikrajša za uživanje v okusni hrani?

  LipoLaser ProArt 13: najnaprednejše neinvazivno oblikovanje telesa

  LipoLaser ArtPro-13 je profesionalni hladni laser za oblikovanje telesa. Lipo laserska tehnologija je najnovejša tehnologija, ki poskrbi za trajno odstranitev maščob.

  LipoLaser ArtPRO 14: najnaprednejša naprava za neinvazivno oblikovanje telesa

  LipoLaser ArtPro-14 je profesionalni hladni laser za oblikovanje telesa. Z razliko od LipoLaser-ja ProArt 13 z valovno dolžino 635nm do 650nm, se LipoLaser ArtPRO-14 ponaša z dodatno valovno dolžino - 635nm do 980nm. Lipo laserska tehnologija je najnovejša tehnologija, ki poskrbi za trajno odstranitev maščob.

  Limfna drenaža

  Imate težave z razširjenimi kapilarami? Se sramujete in jezite nad svojim celulitom? Ali pa ste morda neuspešni pri zdravljenju problematične kože, se z običajnimi načini ne morete znebiti aken, pa če se še tako trudite? Odgovor na vaše dolgoletne težave je lahko limfna drenaža, ki poskrbi tudi za prijetno elastičnost vaše kože.

  Radiofrekvenca

  Radiofrekvenca je pomembna, včasih medicinska, danes pa tudi kozmetična storitev, ki daje neverjetne rezultate pri liftingu, v boju proti gubicam, v boju proti celulitu in tudi pri oblikovanju telesa. Preizkusite jo!

  ShapeART tretma

  ShapeART tretma je izjemno napreden tretma z najnovejšo in najnaprednejšo tehnologijo. Radiofrekvenca, infrardeči laser, vakuum in mehanska masaža so postopki, ki se izvajajo pri tem tretmaju HKRATI. Poglejte si več v nadaljevanju...

  Kriolipoliza - zamrznite maščobo

  Kriolipoliza je najnovejši svetovni postopek za odstranitev nadležne maščobe s telesa.

  Razstrupljanje telesa z IR

  V naši ponudbi imamo profesionalno napravo, ki Vam pomaga pri oblikovanju telesa s pomočjo globinske toplote, ki se dosega z infrardečimi (IR) žarki.

  Ličenje – dnevno, svečano

  Ličenje ni le šminka. Primerno naličene boste bolj samozavestne, skrile boste tisto, kar mislite, da je za skriti in poudarile tisto, kar je za poudariti. Pri nas nudimo dnevno in svečano ličenje.

  Medicinske sponke za vraščene nohte

  Medicinske sponke za vraščene nohte so odličen pripomoček za sanicijo vraščenega nohta.

  Kurje oko

  Je vsak vaš korak boleč in hoja postaja muka? Se vam zdi, da vam več noben čevelj ne ustreza? Kurje oko zna biti trdovraten in nadležen problem.

  Lakiranje nohtov

  Želite urejene in modno obarvane ali okrašene nohte, pa se vam lak vedno odkruši ali pa ga razpackate že med samim nanašanjem? Zakaj bi se še naprej sami obremenjevali s tem – prepustite se nam in vaše skrbi bodo odpravljene! Lakiranje nohtov je za nas mala malica.

  Pedikura

  Želite urejene in negovane noge? Z veseljem vam pomagamo s pedikuro in tako naredimo vaš korak še lažji, pogled na vaše urejene noge pa še prijetnejši. Zagotavljamo vam, da boste iz našega kozmetičnega salona odkorakali lažje in z zavedanjem o urejenih nogah in stopalih tudi bolj samozavestno.

  Odstranjevanje glivic z laserjem

  Za preprečevanje je modro redno obiskovati kozmetične salone, kjer bodo redno skrbeli in Vam svetovali v zvezi s preprečitvijo in zdravljenjem tovrstnih obolenj. Pomembno je, da se zavedamo, da je glivična obolenja potrebno zdraviti, ne pa se s tem sprijazniti v smislu, da gre za »lepotno napako«.

  Specialna manikura

  Specialna manikura je podoben postopek kot klasična, le da pri specialni manikuri nalakiramo nohte z belo konico t.i. french.

  SPA manikura

  SPA manikura je nekaj več, nekaj kar lahko ponudite svojim rokam za najvišje razvajanje. Roke Vam bodo hvaležne za mehko in negovano kožo.

  Klasična manikura

  Dovolite nam, da vam v našem Frizerskem in kozmetičnem salonu Novo mesto na Drski 8 pomagamo z manikuro, katere rezultate bodo vaši znanci, sodelavci, prijatelji in poslovni partnerji takoj opazili in občudovali.

  Barvanje trepalnic

  Vam je barvanje trepalnic že znano? Za tiste, katerim je ta kozmetična storitev tuja smo v nadaljevanju pripravili nekaj informacij o sami storitvi.

  Oblikovanje in urejanje obrvi

  Obrvi so del našega telesa, ki vidno izstopajo kamorkoli se odpravimo ne glede na letni čas. Poskrbite, da bodo vedno lično urejene in oblikovane.

  Lifting obraza

  V našem kozmetičnem salonu uporabljamo za lifting obraza radiofrekvenco in manjši nastavek za obraz in predel okoli oči, imenovan shape art. Kljub temu, da marsikdo obsoja tovrstne lepotne posege in prisega na naravno, pa mi še vedno trdimo, da je to povsem neškodljiv postopek, zaradi katerega marsikateri posameznik iz naše hiše lepote odide še bolj samozavesten in z nasmehom na obrazu.

  Trajno podaljševanje trepalnic

  Podaljševanje trepalnic je najnovejši modni hit v lepotni industriji, katerega uporabljajo tudi zvezdnice Hollywooda. S podaljševanjem trepalnic bodo vaše trepalnice še bolj zapeljive in mistične, vaš pogled pa popoln. Umetne trepalnice delujejo po videzu in občutku popolnoma naravno - kot naravne trepalnice, zato nihče tudi podvomil ne bo o vaši skrivnosti.

  Aromaterapija obraza

  Aromaterapija ni le razvajanje, pač pa tudi nega kože z dolgotrajnimi učinki. Naravno do lepe kože.

  Trajno IPL+RF odstranjevanje dlak

  Epilacija (trajno odstranjevanje dlačic) z IPL+RF laserjem je povsem neboleč, v celoti varen in, kar je daleč najlepše, postopek, ki prinaša trajne rezultate. Epilacija z IPL+RF laserjem namreč prinaša trajno odstranjevanje dlak. Tehnologija deluje tako, da s pomočjo svetlobnih žarkov in energije teh žarkov trajno uničimo celotno strukturo posamezne dlake.

  Zdravljenje žilnih nepravilnosti

  Obiščite nas za zdravljenje žilnih nepravilnosti z IPL laser napravo. Postopek je popolnoma neboleč in prinaša vrhunske rezultate!

  Glajenje kože in odpravljanje gubic

  Vas pestijo drobne gubice? Morda nepravilnosti in nečistoča na koži? Glajenje kože in odpravljanje gubic je prava rešitev za omenjene probleme! V Hiši lepote ART-PE glajenje kože in odpravljanje gubic izvajamo s postopkom, imenovanim dermoabrazija (diamantni piling).

  Pomlajevanje kože

  Pri nas fotopomlajevanje oziroma pomlajevanje kože na obrazu, vratu in rokah izvaja za to usposobljeno strokovno osebje, s pomočjo laserja, ki deluje na ustrezno valovno dolžino. Zakaj sploh pride do tega, da je potrebno izvajat tovrsten kozmetični tretman? Zato, ker skozi leta sončni žarki močno prizadanejo našo kožo.

  Specialna nega obraza

  Ekspertna oziroma specialna nega obraza je nega obraza za starejšo kožo po 50. letu starosti. Nega kože je po abrahamu še toliko bolj potrebna, saj v tem zrelem obdobju prihaja do številnih hormonskih sprememb in težav.

  Regenerativna nega obraza

  Regenerativna nega obraza – odlična rešitev za preprečevanje novih znakov staranja.

  Piling obraza

  Gre za odstranjevanje površinskega sloja kože s pomočjo kemičnih agensov. Kemične sestavine prodrejo globoko v kožo in odstranjujejo gube, v koži pa spodbujajo tudi ustvarjanje lastnega kolagena. Zaradi omenjene dvojne učinkovitosti je učinek pomlajevanja obraza vedno prisoten, velik in trajen.

  Barvanje obrvi

  Barvanje obrvi je eno izmed vse pogostejših kozmetičnih opravil za katerega se odločajo ženske in občasno tudi kakšen pripadnik moške populacije. Za barvanje obrvi se odločajo predvsem tisti, ki bi želeli svoje obrvi potemniti ali prekriti sive.

  Mezoterapija

  Mezoterapija je tretma, kjer z dvema različnima metodama vnašamo snovi na predele, kjer se pojavlja problematika. Z njo lahko odpravljamo utrujeno, zgubano kožo in kožo brez sijaja. Povrnemo mladostni izgled in izboljšamo napetost kože ter učinkovito delujemo v boju proti celulitu na vseh delih telesa.

  Diamantna mikrodermoabrazija

  Ste opazili, da se je koža na vašem obrazu pričela starati in počasi izgublja svoj sijaj? Nič več ne čakajte, odločite se za mikrodermoabrazijo!

  Masaža obraza in maska

  Masaža obraza in maska kot pika na i sta stvari, ki jih vaša koža potrebuje. Razvajajte se malo in si omenjeno privoščite v naši hiši lepote.

  Nega obraza

  Nega obraza je izredno pomembna za zdravo in lepo kožo. Z njo seveda izničimo dobršen del staranja, koža pa dobi mehkobo, svežino in sijaj mladosti. Spretne roke ter kvalitetna in primerno izbrana kozmetika tako lahko delata čudeže.

  Ultrazvočna terapija za obraz / ultrazvočno čiščenje obraza

  Ultrazvočna terapija je postopek, ki je med terapevti razširjen že več kot 50 let. Uporabljajo ga za zdravljenje poškodb mehkega tkiva s pomočjo ultrazvočnih valov, kateri nastanejo kot rezultat mehanične vibracije glave na ultrazvočni napravi. Ultrazvočni čistilec kože pa je korak naprej pri temeljitem čiščenju kože.

  Visoka frekvenca za obraz

  Imate problem z nečistočami in madeži na obrazu? Kozmetični tretma, imenovan visoka frekvenca, je odlična rešitev za odpravo vaših težav.

  Zdravljenje aknaste kože

  Akne lahko zdravimo na več načinov; od raznih mask, diet, pa do obsevanja z IPL laser žarki. Pri IPL je princip delovanja v tem, da svetlobni žarek direktno uniči bakterijo, ki povzroča nastanek aken; v celicah nastane kisik, ki preprečuje nov nastanek bakterije.

  Depilacija

  Depilacija je učinkovita metoda za odstranjevanje dlačic s pomočjo toplega voska in depilacijskih trakov. Po depilaciji je depiliran predel lahko občutljiv, zato priporočamo primerno nego. Dlačice bodo potrebovale dlje časa, da ponovno zrastejo, kot pri britju, bodo tanjše in redkejše.

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.