• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Diodni laser – trajna depilacija

  1. Zanima me, kako poteka tehnologija odstranjevanje dlačic pri diodnem laserju?

  Diodni laser se je izkazal kot najuspešnejši, ker je pri njem tudi najmanj stranskih učinkov. Laser deluje na žive dele dlačnega mešička, ki so odgovorni za tvorbo in obnovo dlačnega korena. Laserski žarek se močno absorbira v kožnem pigmentu melaninu, ki je zgoščen v dlakah oz. laseh. Energija laserskega žarka se zgosti v dlaki, ob tem povzroči toplotno okvaro dlake in neposredno okolice in tako prepreči nadaljno rast. V trenutku obdelave laser vpliva na vse dlačne mešičke, uničene pa so le tiste dlačice, ki so v trenutku zdravljenja v aktivni fazi rasti.

  2. Zanima me, v čem je razlika med IPL+RF in diodnim laserjem?

  IPL + RF (Intense Pulsed Light) je tip intenzivnega izvora svetlobe z valovno dolžino 420-1200nm. S temi lastnostmi je lahko IPL široko uporaben pri terapijah, ki temeljijo na selektivnem delovanju na človeško tkivo z delovanjem fototermolize svetlobnega izvora. IPL+RF tehnologija nam omogoča tretmaje za: pomlajevanje, odstranjevanje hiperpigmentacij, odstranjevanje dlačic, zdravljenje aknavosti in razširjenje kapilarice.
  Diodni laser M808 seva nevidno svetlobo valovne dolžine 808 nm. Diodni laser je najnovejši in najboljši način za trajno odstranjevanje dlačic. Ta metoda je izredno hitra, neboleče in primerna za vse tipe kože. Ima štiri prednosti pred IPL lasejem:

  1. Primeren je za vse tipe kože, ne glede na porjavelost.

  2. Vsak pulz je popolnoma enak, zato se termična energija akumulira v celicah dlačic.

  3. Hitrost delovanja je do petkrat hitrejša.

  4. Kontaktno hlajenje je še močnejše, kar omogoča udobnejši in bolj varen tretma, rezultati so na račun tega še boljši, saj je omogočeno uporabljati višjo energijo.

   

  Ta tehnologija je namenjena le odstranjevanju dlačic. .

  3. Koliko tretmajev je potrebno za cele roke, predel dekolteja in pazduho?

  V praksi se je izkazalo da je za število tretmajev odvisno od posameznika in od predela, pri večini je potrebnih 4 do 8 tretmajev. Na predelu obraza je potrebnih vedno nekaj tretmajev več kot na ostalih predelih, ker so ponavadi tam prisotne tudi svetle dlačice.

  4. Kako naj negujem kožo pred in po tretmaju?

  Pred tretmajem se ne izpostavljajte sončnim žarkom, vsaj 14 dni. Na zelo in močno porjaveli koži ne izvajamo tretmajev.
  Po tretmaju bodite pozorni, da ne pride do poškodb na koži, vsaj en teden. Pri umivanju ne
  uporabljajte vroče vode. Prav tako ni priporočljiva masaža predela, kjer je bil opravljen tretma.
  Vsaj nekaj po opravljenem tretmaju uporabljajte kremo za sončenje z visokim
  faktorjem in se izogibajte prekomernemu vplivu sončnih žarkov. Sončenje lahko povzroči
  obnovo melanina, to pa lahko povzroči povečano pigmentacijo.

  Priporočamo uporabo AIKON Aloe Vera gela, ki ga lahko kupite pri nas.

  5. Katere pogoje moram izpolnjevati, da sem primeren kandidat za epilacijo? Zanimam se za vašo novo napravo diodni laser, kakšne razultate lahko pričakujem?

  Ko se po pregledu in pogovoru odločimo ali imate izpolnjene pogoje, da lahko poseg brez zadržkov opravimo, dobite ustrezna navodila. Nekaj tednov (slab mesec dni) pred posegom je prepovedano puljenje, epiliranje, uporaba voskov in krem za odstranjevanje dlak. Na poseg se pripravite, da dva dni prej obrijete predviden predel. V kolikor te možnosti nimate, bomo to storili pri nas.
  Z didodnim laserjem so zagotovljeni še boljši rezultati kot s tehnologijo IPL+RF.  Prednost je ta, da lahko pridete do željenih rezultatov še v krajšem času kot z laserjem IPL+RF. Obljubimo vam, da ne boste razočarani. Imamo ogromno zadovoljnih strankam in med njimi boste kmalu tudi vi.

  6. Ali so laserske terapije za vsakogar, ali so kakšne kontraindikacije, zanima me katere?

  Epilacije izvajamo samo na zdravih osebah, ne izvajamo pa na osebah, ki imajo:
  povišano telesno temperaturo; oslabljeni imunski sistem; če je občutljiva, za brazgotine po poškodbah; psihično nestabilne oz. osebe z nerealnimi pričakovanji; na nosečnicah; obolele za kožnim rakom; osebe, ki nimajo uravnoteženih trombocitov; za tiste, ki bojo izvajali hormonsko terapijo v naslednji treh mesecih; ki trpijo za epilepsijo ali diabetesom in osebe z zagorelo poltjo zaradi sončenja,...

  7. Zanima me koliko časa traja epilacija celih nog z vašim diodnim laserjem?

  Z IPL+RF eLite laser napravo potrebujemo za cele noge okoli dve uri časa, z diodnim laserjem pa je postopek končan v približno pol ure, rezultati bodo v krajšem času še boljši.

  8. Zanimajo me cene za trajno odstranjevanja dlačic z diodnim laserjem na področju pazduhe, bikini predela, nog in obraza. Kakšna bi bila cena s študentskim popustom ter če plačam z gotovino?

  Cene so vse objavljene v ceniku storitev.

  V našem kozmetičnem salonu imajo študenti 10 % popust na vse storitve. Pri nakupu vsaj 6 tretmajev vam priznamo 20 % popust na gotovino, na kartico pa 15 %. Zagotovo bodo potrebni vsaj štirje tretmaji, največkrat pa okoli 6 – zelo odvisno od predela.


  9. Zanima me na koliko časa se tretma ponovi ter če je potreben čez leta še kakšen tretma odstranjevanja?

  Vse dlačice se odstranijo začasno - ponovna rast dlak je odložena, kar pomeni, da bodo preostale ponovno porasle v obdobju po 1 - 3 mesecih, kar zavisi od tega, na katerem predelu telesa smo terapijo izvajali.
  Na predelu nad zgornjo ustnico porasejo običajno po približno 1 mesecu zato se tudi na mesec dni ponavlja terapije. Na prsnem košu, hrbtu, pod pazduhama in na nogah pa kasneje - po 1,5 do 3 mesecih.  Drugi učinek, ki je pravzaprav tisti, ki ga želimo doseči, pa je, da ob vsakem posegu del dlak (20-50%) odstranimo trajno. Dobra stran je tudi, da dlačice, ki po posegu ponovno izrastejo, so bolj svetle in tanjše.
   

  Diodni laser je najnovejši in najboljši način za trajno odstranjevanje dlak. Trajna depilacija z diodnim laserjem je izredno hitra, neboleča, primerna za vse tipe kože.

  Diodni laser je poznan kot zlati standard za odstranjevanje dlak zaradi velike moči prodora do korenine dlačice. V podjetju ART-PE, kjer tudi prodajamo visokokvalitetne kozmetične in medicinske naprave smo v našo ponudbo dodali diodni laser izrednih sposobnosti. Kot vedno, smo tudi tokrat za naše stranke izbrali najbolj sodobno in tehnološko dovršeno napravo (diodni laser za odstranjevanje dlačic).

  Novost diodnega laserja M808 je SHR metoda (super hair removal), ki pomeni hitro metodo, ki je do petkrat hitrejša od klasične IPL metode, bolj varna in bolj učinkovita. Ta tehnologija se imenuje tudi “In Motion” tehnologija.

   

  Tretma z diodnim laserjem M808 je izredno hiter, izjemno kvaliteten in brez bolečin.

   

   

  diodni laser M808 ART-PE

  diodni laser M808 ART-PE

  Tukaj si lahko ogledate filmček kako hitro je delovanje: Diodni laser – fast hair removal ali “In Motion” tehnologija .

  Tukaj pa si oglejte, kako se dlačice brez težav odstranijo takoj po tretmaju. To pomeni, da smo korenino uničili in ta dlačica ne bo nikoli več prišla na površje: diodni laser M808 – odstranjevanje dlak s pinceto

   

  Zaupajo nam tudi znani in uspešni – pri nas se je oglasil Marko Šobot, mister Slovenije. Oglejte si fotografije celotnega postopka tretmaja:

  Lasersko odstranjevanje dlak

   

  Predel temeljito očistimo. Na sliki: kozmetičarka in Marko Šobot, mister Slovenije

   

  Na predel nanesemo Gel+, ki je vrhunski ultrazvočni gel namenjen tretmajem z IPL in laser napravami.
  Na sliki: kozmetičarka in Marko Šobot, mister Slovenije

  Diodni laser ART-PE Marko Šoba

   

  Postopek z diodnim laserjem je podoben kot pri IPL+RF eLite napravi, le hitrejši. Rezultati so zaradi visoke energije, vrhunskega kontaktnega hlajenja in hitrosti delovanja še boljši.

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.