• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Hujšanje in oblikovanje telesa

  Elektrostimulacija

  Elektrostimulacija je postopek, s katerim dosežemo delovanje mišic, brez da bi se mi bistveno premikali. Z električnimi tokovi majhnih vrednosti vplivamo na mišice, živce, ti pa se krčijo – podobno kot pri telesni aktivnosti. Pri tem se izrablja maščoba in izboljšuje tonus kože.

  Fotonska kristalna kapsula za hujšanje royal

  Z naglim gospodarskim in družbenim napredkom je želja žensk po lepoti vsak dan večja. Debelost je nočna mora za vsako žensko. Ali obstaja metoda hujšanja, ki vašemu telesu ne povzroča bolečin, vas ne sili k utrujajoči vadbi in vas ne prikrajša za uživanje v okusni hrani?

  Kavitacija – Nekirurška liposukcija

  Z našo povsem novo napravo CAVI SONIC ULTRA SLIM opravljamo najnaprednejši tretma nekirurške liposukcije (kavitacija) v Sloveniji.

  Kriolipoliza - zamrznite maščobo

  Kriolipoliza je najnovejši svetovni postopek za odstranitev nadležne maščobe s telesa.

  Limfna drenaža

  Imate težave z razširjenimi kapilarami? Se sramujete in jezite nad svojim celulitom? Ali pa ste morda neuspešni pri zdravljenju problematične kože, se z običajnimi načini ne morete znebiti aken, pa če se še tako trudite? Odgovor na vaše dolgoletne težave je lahko limfna drenaža, ki poskrbi tudi za prijetno elastičnost vaše kože.

  LipoLaser ArtPRO 14: najnaprednejša naprava za neinvazivno oblikovanje telesa

  LipoLaser ArtPro-14 je profesionalni hladni laser za oblikovanje telesa. Z razliko od LipoLaser-ja ProArt 13 z valovno dolžino 635nm do 650nm, se LipoLaser ArtPRO-14 ponaša z dodatno valovno dolžino - 635nm do 980nm. Lipo laserska tehnologija je najnovejša tehnologija, ki poskrbi za trajno odstranitev maščob.

  LipoLaser ProArt 13: najnaprednejše neinvazivno oblikovanje telesa

  LipoLaser ArtPro-13 je profesionalni hladni laser za oblikovanje telesa. Lipo laserska tehnologija je najnovejša tehnologija, ki poskrbi za trajno odstranitev maščob.

  Radiofrekvenca

  Radiofrekvenca je pomembna, včasih medicinska, danes pa tudi kozmetična storitev, ki daje neverjetne rezultate pri liftingu, v boju proti gubicam, v boju proti celulitu in tudi pri oblikovanju telesa. Preizkusite jo!

  Razstrupljanje telesa z IR

  V naši ponudbi imamo profesionalno napravo, ki Vam pomaga pri oblikovanju telesa s pomočjo globinske toplote, ki se dosega z infrardečimi (IR) žarki.

  ShapeART tretma

  ShapeART tretma je izjemno napreden tretma z najnovejšo in najnaprednejšo tehnologijo. Radiofrekvenca, infrardeči laser, vakuum in mehanska masaža so postopki, ki se izvajajo pri tem tretmaju HKRATI. Poglejte si več v nadaljevanju...

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.