• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Fotonska kristalna kapsula za hujšanje royal

  Z naglim gospodarskim in družbenim napredkom je želja žensk po lepoti vsak dan večja. Debelost je nočna mora za vsako žensko. Ali obstaja metoda hujšanja, ki vašemu telesu ne povzroča bolečin, vas ne sili k utrujajoči vadbi in vas ne prikrajša za uživanje v okusni hrani? Odgovor je pritrdilen. S kombiniranjem fizičnega zdravljenja zahodne medicine in psihološke kozmetologije kristalna kapsula za hujšanje Royal usklajuje značilnosti ženskega telesa s sodobnimi standardi lepote ter predstavlja idealno izbiro za ženske, ki sanjajo o popolni postavi.

  Kaj je sodobni standard lepote? Upoštevati je treba pet elementov, in sicer strukturo okostja, mišičevje, maščevje, kožo in obrazne značilnosti.
  Struktura okostja je osnova postave in videza, zato mora biti primerno velika in skladna. Mišičevje in maščevje, ki se nahajata med okostjem in kožo, prispevata k zaobljenosti ženskega telesa. Zaradi mišičevja smo videti zdravi, medtem ko daje maščevje telesu elastičnost in gladkost. Skladnost maščevja in mišičevja prispeva k vitalnosti in očarljivosti žensk. Kljub odsotnosti absolutnega standarda lepote obraza na splošno velja, da so zanjo nujne gladka koža, živahne oči in ustrezno sorazmerje med obraznimi značilnostmi.

  Kako vam torej fotonski kristalni shujševalnik pomaga doseči zdravje in lepoto?

  Dejstvo je, da smo ljudje vitalni, podobno kot močan koreninski sistem dreves, ki je globoko zakoreninjen v zemlji ter hrani listje in veje, ki se širijo ob prisotnosti sončne svetlobe. Dokler lahko prebujamo to potencialno vitalnost, odpiramo vrata zdravemu in naravnemu življenju.  Fotonski kristalni shujševalnik sprošča to čarobno moč, ki lahko aktivira potencialno vitalnost skozi jogo. Joga terapija vključuje različne položaje telesa, ki pomagajo ljudem, da se skoncentrirajo in prilagodijo dihanje, s čimer umirijo živce, zmanjšajo napetost in utrujenost, do določene mere celo ozdravijo nekatere bolezni, kot sta visok krvni tlak in srčna bolezen.

  Fotonska kristalna kapsula za hujšanje Royal je opremljena z VCD, ki lahko predvaja čudovito glasbo ali vizualizacijski program, s čimer ustvari udobno in sproščujoče okolje za stranke. Na ta način lahko umiri živce in stranke spravi v dobro razpoloženje. Znano je, da je dobro mentalno stanje nujno za žensko zdravje in lepoto. Kljub fizičnemu zdravju pa je depresivna ali potrta ženska le stežka lepa. Ključnega pomena je torej, da se ženska osvobodi depresije in zaskrbljenosti ter se zasidra v dobrem razpoloženju. Slednje prispeva tudi k boljšemu krvnemu obtoku in posledično večji elastičnosti in očarljivosti kože.
  Princip delovanja

   

  Fotonski kristalni shujševalnik sprejema fotonsko kompozitno svetlobo širokega spektra. Kompozitna svetloba je kombinacija vidne svetlobe z valovno dolžino 500 – 6500 nm, ki vključuje kratko- in dolgovalovno infrardečo svetlobo. Sprosti lahko veliko moč v kratkem časovnem obdobju, s čimer segreje kožna tkiva in uniči stare celice. Ustvari se velika prodorna sila, ki lahko doseže povrhnjico, aktivira celice in izboljša krvni obtok, kar pospeši metabolizem, ozdravi poškodovane celice in sproži obnavljanje kože. Odlično je, če stranka izvede pred tretmajem tudi piling telesa.

  Fotokemični učinek: Kožno tkivo absorbira foton iz kompozitne svetlobe in sproži niz fotokemičnih učinkov, ki izboljšajo aktivnost encimov, aminofenola, beljakovin, nukleinske kisline in transformirajo molekulske strukture. Rdeča svetloba, ki jo absorbirajo celice, izboljša aktivnost vodikovega peroksida v celičnem mitohondriju. Boljša metabolizem in samogeneracija pospešita zdravljenje poškodb, medtem ko večja moč levkocitov okrepi imunski sistem.

  Energijski učinek: kompozitna svetloba in zdrave kožne celice vibrirajo z isto frekvenco. Čeprav je torej videti, da se kompozitna svetloba širi po telesu na enak način, jo najprej absorbirajo zdrave celice, ki se aktivirajo in proizvedejo toplotno ali kinetično energijo. Energija se z resonanco razširi na sosednje celice in jih obnovi, tako da koža postane sijoča in gladka.
  Fototermični učinek: znano je, da močno sonce povzroči potenje. Kako bi znanstveno razložili ta pojav? Telesne celice absorbirajo svetlobno valovanje, ki se pretvori v toploto in privede do potenja. Kompozitna svetloba ne vključuje ultravijoličnih žarkov, ki so škodljivi za kožo, a še vedno lahko izzove fototermični učinek. Po absorbciji fotonov se maščobne celice izločijo iz telesa. Na ta način je hujšanje oz. oblikovanje postave zaključeno.

  Delovanje, trajanje terapije in tehnične značilnosti

  Delovanje
  Specializirano, računalniško nadzorovano hujšanje z 12 impulznimi vhodi in 24 elektrodami, ki jih je mogoče pritrditi na različne dele telesa.
  CPU impulzni načini, ki služijo različnim namenom shujševalnih tretmajev.
  Sistem avtomatskega obtoka in časovne kontrole.
  Parametri intenzivnosti svetlobe imajo glede na specifične terapevtske zahteve razpon od 0 do 99.
  Opremljenost z VCD, LED zaslonom, ki se uporablja za predvajanje glasbe in vizualnega programa pri fizični terapiji.
  Ročno upravljanje usmerjanja svetlobe na določene dele telesa. Fokus na ključnih predelih za izvajanje hujšanja. Učinkovito pri oblikovanju postave v obliki črke S.
  Opremljenost z ležiščem iz kristalnega stekla. Čisto in higiensko.

  Priporočeno trajanje terapije je 45 do 90 min

  Lepšanje in beljenje kože
  Oblikovanje telesa oz. hujšanje
  Razvijanje mišic (odpravlja slabo počutje)
  Glasbena terapija (psihološka terapija)
  Joga terapija

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.