• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Kavitacija – Nekirurška liposukcija

  Delovanje

  Tehnologija multipolarne radiofrekvnece RF (bipolarna in tripolarna radiofrekvenca) omogoča uporabo novih znanstvenih dognanj pri odpravljanju celulita, oblikovanju telesa, zaviranju staranja in utrjevanju kože. Vključuje uporabo elektromagnetnega (neionizirajočega) valovanja, ki učinkuje na telo, tako da povrne upočasnjene fiziološke procese na normalno raven. Ti valovi prodrejo s toploto in energijo globoko v kožo, s čimer ustvarijo endotermični učinek, ki pozitivno vpliva na limfne in žilne sisteme ter strukture, povezane z maščobnimi tkivi. Učinki na telo:

  • zmanjšuje pojav zastajanja veno-limfnega sistema
  • izboljšuje odvajanje
  • pospešuje metabolizem maščobe
  • stimulira fibroblaste, kar omogoča učinkovito utrjevanje kože
  • izboljšuje tonus Učinki na obraz:
  • deluje kot napenjevalec kože
  • zapolnjuje in gladi gube
  • razširja krvne žile
  • popravlja in gradi
  • utrjuje
  • pospešuje mikrocirkulacijo
  • dviga raven sprejetega kisika in prehranjenosti celic

  OPOZORILO:
  Ne nasedajte oglasom za kavitacijo, ki je (pre)poceni. Sama naprava je namreč draga in zelo ugodna cena tretmaja velikokrat pomeni, da gre za napravo, ki ni to, kar obljubljajo. Oglejte si več informacij tukaj

  Z našo povsem novo napravo SlimLine CaviRF opravljamo najnaprednejši tretma nekirurške liposukcije (kavitacija) v Sloveniji. Naprava je edina, ki ima možnosti nastavitve frekvence kavitacije od 35kHz pa vse do 47kHz, kar pomeni, da za vsak predel telesa in vrsto maščobnega tkiva izberemo primerno nastavitev  frekvence in moči.

  SlimLine CAVIRF | Kavitacija in radiofrekvenca

  SlimLine CAVIRF | Kavitacija in radiofrekvenca

  Poleg tega ima dodano BIPOLARNO IN TRIPOLARNO radiofrekvenco, s katero bistveno dodamo vrednost uspešnosti tretmaja. Za uspešno odstranitev oblog vedno svojim strankam predlagamo kombinacijo tudi drugih tehnologij, s katerimi dosežemo 100% zadovoljstvo naših strank v Hiši lepote ART-PE; frizerstvo, kozmetika.

  Novost v Sloveniji je naša ponudba SPA kapsule, ki je sprojektirana ravno za reševanje tovrstnih situacij.

  Kako poteka tretma pri nas?

  Z vsako stranko se najprej pogovorimo o željah in dejanskih možnostih. Nato proučimo prehranjevalne in gibalne navade, nato izdelamo načrt hujšanja oz. oblikovanja telesa.

  Sam tretma kavitacije pričnemo z anticelulitno masažo tretiranega predela, nato se izvede tretma z aplikatorjem s kavitacijo (to je aplikator, ki s pomočjo naprave oddaja nastavljivo valovanje frekvence med 35kHz in 47kHZ v različnih časovnih intervalih), zatem tretma z aplikatorjem bi ali tripolarne radiofrekvence. Po vsem tem se izvede še limfna drenaža.

  Takšen tretma, ki sicer traja okoli 150 min, je izveden visokoprofesionalno, učinki pa so maksimalni. Pomembno je, da stranke pijejo veliko vode, obvezno od 2 do 3 litre dnevno, da se razbite maščobne celice lahko odstranijo iz telesa. Zelo je tudi priporočljivo, da se med tretmaji kavitacije izvede tudi kakšen drug tretma, ki tako le še izboljša učinek.

  Pred in po kavitaciji

  1. Razbijanje celulita, odstranjevanje maščobe

  Preko ročnikov se v telo prenaša močna ultrazvočna energija, katera povzroči, da maščobne celice popokajo zaradi povzročenega trenja med njimi, učinkovito se odvajata toplota in celična voda, zaradi česar se celica skrči. Ultrazvočne vibracije delujejo na maščobne celice in jih s tem uničujejo, posledično je teh celic manj, izgled tretiranega mesta pa privlačnejši.
  Laično: razlika med postopkom kavitacije in ostalimi postopki odstranjevanja celulita ter zmanjševanja telesne teže, obsega in maščob je v tem, da kavitacija maščobne celice razbije na tisoče majhnih enot, ki se nato v telesu razgradijo ( s pomočjo encimov) v vodotopni glicerol in nenasičene maščobne kisline. Glicerol gre v kri in se porabi kot energija, maščobne kisline pa v jetra in se razgradijo kot vsaka maščobna kislina (tudi tista, ki jo zaužijemo s hrano).
  Seveda se ta maščoba lahko spet nakopiči na istem delu telesa, vse pa je odvisno od načina prehranjevanja in gibanja. Pri ostalih načinih pa se te celice le stisnejo, čez določen čas pa se ponovno razširijo v prvotno obliko. Preizkusite v salonu v Novem mestu.

  2. Raztapljanje maščobe, limfna drenaža, napenjanje kože, povrnitev elastičnosti koži

  Le z najnaprednejšimi RF tehnikami in RF energijo lahko dosežemo, da energija penetrira v kožno tkivo in deluje na podkožno maščobo. Naša naprava je edina, ki poleg že znane bipolarne radiofrekvence uporablja novo tripolarno radiofrekvenco. Odvečna maščoba in toksini pa se izločijo skozi znojne žleze, jetrno cirkulacijo in limfe.

  3. Zmanjša izgled “pomarančne kože”, oblikuje telo

  Na telo učinkuje tako, da stimulira ustrezna mesta telesa z različno frekvenco delovanja in pulzi in z vzajemnim delovanjem stimulira maščobne dele telesa, kar se na telesu odraža kot da bi telovadilo. Odvaja se toplotna energija, zmanjša se količina maščobe, telo pa dobi lepši izgled.

  Tehnične prednosti

  1. Naprava deluje na principu najnaprednejše tehnologije – kavitacija 35kHz do 47kHz.
  2. Primerno za vse vrste kože in tipe.
  3. Tretma je neškodljiv, udoben in neboleč.

  Posebnosti kavitacije

  • Poseg brez anestezije
  • Ne pušča hrapave kože
  • Poseg ne povzroča krvavenja, oteklin in podplutb
  • Brez stranskih učinkov; rezultati tretmaja pa so odlični
  • Odvečne telesne maščobe ne pridobite nazaj, kot pri hitrih shujševalnih dietah
  • Tretma ne povzroča nobenih ran

  Cena za celoten tretma je 1,3 € na minuto (razen v času akcij – glej popuste), odvisno od predela. V ceni je strojna limfna drenaža. Tretmaji se ponavljajo v skladu s priporočili našega osebja, glede na tip kože, celulita, količino maščob, sestavo telesa in podobno.

  Verjetno se sprašujete zakaj na kavitacijo ravno v Hišo lepote ART-PE?

  1. Ker smo pri izvajanju kavitacije profesionalni
  2. Ker uporabljamo napravo višjega cenovnega in kakovostnega razreda z dejanskim učinkom
  3. Ker dobite za ceno kavitacije tudi radiofrekvenco in limfno drenažo
  4. Ker nudimo možnosti plačila na obroke in posebne akcijske pakete – sestavimo jih tudi individualno
  © ART-PE. Vse pravice pridržane.