• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Limfna drenaža

  limfna-drenaza

  Žal limfni sistem nima svojega lastnega pogonskega agregata kot ga ima srce. Toda, nikar ne skrbite, tukaj svoje odigra limfna drenaža, s katero se borimo proti zastoju in kopičenju limfe. Limfna drenaža se zaradi blagodejnih učinkov uporablja tako v preventivne, medicinske, kakor tudi kozmetične namene. Stranke se k nam po pomoč obrnejo v različnih situacijah, limfna drenaža je njihova rešitev v mnogih primerih.

  Imate težave z razširjenimi kapilarami? Se sramujete in jezite nad svojim celulitom? Ali pa ste morda neuspešni pri zdravljenju problematične kože, se z običajnimi načini ne morete znebiti aken, pa če se še tako trudite? Odgovor na vaše dolgoletne težave je lahko limfna drenaža, ki poskrbi tudi za prijetno elastičnost vaše kože. Poslovite se od nosečnostnih strij ali tiste odvečne kože, ki je ostala, ko vam je z veliko truda končno uspelo shujšati. Dodajte tisto piko na i, ki vam manjka, da vaše lepo telo postane popolno in mladostno kot nekoč.

  Limfna drenaža je odlična izbira tudi v zdravstvene in medicinske namene, saj pripomore k splošni regeneraciji in naredi organizem bolj odporen, ritmični gibi, ki se izvajajo v procesu limfne drenaže, pa zmanjšajo napetost in stres. Le kdo si v današnjem hitrem tempu ne želi in zasluži malce sprostitve?

  Limfna drenaža uspešno rešuje tudi otekle predele telesa pri poškodbah ali boleznih.

  Strojna limfna drenaža sedaj stane le 0,5 EUR/min (preverite naš cenik).

  Strojna limfna drenaža kot naprava, je najnaprednejša na tržišču. Vsak ud vsebuje 12 zračnih prekatov in vsak prekat ima svoj senzor tlaka, kar omogoča najnatančnejšo in najbolj kvalitetno izvedbo. S posameznimi programi se nastavi primeren tretma.

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.