• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Razstrupljanje telesa z IR

  Funkcije

  Zmanjšanje teže, odstranjevanje toksinov
  Pospeši metabolizem
  Odpravlja utrujenost
  Fizična terapija mišičnih in živčnih bolezni
  Sprosti obremenjenost in bolečine jeter
  Zmanjša razdraženost, sprošča

  V naši ponudbi imamo profesionalno napravo, ki Vam pomaga pri oblikovanju telesa s pomočjo globinske toplote, ki se dosega z infrardečimi (IR) žarki.

  IR žarki proizvajajo toplotno energijo, ki edina lahko doseže globinsko segrevanje kože. Kožo segreje do 4 cm v globino. IR žarki se v modernem času vedno bolj in bolj uporabljajo tako v medicini, kot v kozmetiki.

  Ko se toplotna energija IR žarkov združi s toplotno energijo telesa, nastane vibriranje pozitivnih elektrolitov in negativnih ionov več kot 40 krat na sekundo. To vibriranje celic tako predstavlja masažo, ki povzroča, da se celice ter krvne in limfne žile obnavljajo. To pa je osnova za kvalitetno prekrvavitev in s tem odpravljaje celulita.

  Ta toplota povzroča tudi potenje, s katerim se iz telesa odstranijo odpadne snovi in maščoba. S pomočjo te naprave lahko izgubimo do 500 Kcal pri enem tretmaju.

  Kako poteka tretma?

  Ob prihodu Vas bo kozmetičarka pregledala in ugotovila tip kože.

  Glede na vrsto celulita (Po Nuernberger-Millerjevi lestvici razlikujemo štiri stopnje celulita: 0 – Koža je gladka, brez nepravilnosti, ne glede na vrsto in mesto pritiska, s katerim želimo kaj odkriti; 1 – Videz pomarančaste kože je opazen le, ko kožo pritisnemo s prsti ali kadar oseba sedi na trdi površini; 2 – Videz pomarančaste kože je opazen tudi, ko oseba stoji, koža ni več gladka tudi kadar oseba leži; 3 – Videz pomarančaste kože je opazen in ne glede na položaj osebe.) in Vaše želje se boste dogovorile za količino tretmajev, pogostost in ostale zadeve, ki spadajo zraven (način prehranjevanja, telesne aktivnosti, drugi tretmaji).

  Primer:

  IR tretma z razstrupljanjem telesa – vsak drugi dan 45 min – 10 x
  Vsa popita tekočina bo voda, ne sladek čaj ali ne sladka kava
  Tri do štiri ure pred spanjem ne boste jedli
  Nobenega obroka ne boste izpustili, vendar boste v času med obroki pojedli še sadje
  Vsak vmesni dan boste opravili določeno telesno aktivnost

  Cena za tretma je 25 eur, za nakup vsaj 10 tretmajev je cena 200 eur.

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.