• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  ShapeART tretma

  ShapeART je povsem nova revolucionarna naprava, ki združuje skoraj vse do sedaj poznane tehnologije, ki uspešno delujejo v boju proti maščobnim oblogam, gubicam in predvsem celulitu.

  Preko modernega kontrolnega sistema, ki se upravlja preko 12 palcev velikega zaslona na dotik se upravlja vse zmožnosti, ki jih ShapeART ponuja – teh je pa ogromno!

   

  Naprava ima možnosti uporabe vsake od tehnologij posebej ali pa vse hkrati v enem samem ročniku.

  1.    Endermologija ali lipomasaža deluje na kožo in podkožno tkivo. Dva valjčka, ki se vrtita vsak v svojo stran ustvarjata kožno gubo in hkrati širita prostor med celicami, zaradi česar se bistveno popravi prekrvavitev.

  2.    Radiofrekvenca (RF)  je po fizikalni definiciji električno in magnetno valovanje, ki prenaša RF električni tok. To je torej nekakšen visokofrekvenčni električni tok.
  Medicinsko je radiofrekvenca tisti visokofrekvenčni električni tok, ki ima frekvenco v razponu med 0,5MHz do 8MHz. RF toplotna tehnologija je nezamenljiva na področju estetske terapije, saj je v preteklosti in še vedno izkazuje odlične rezultate.

  3.    IR (infrardeči) laser ali infrardeče sevanje ali infrardeče valovanje označuje tisto elektromagnetno valovanje, ki je daljše od valovnih dolžin vidne svetlobe. V kozmetiki in zdravstvu se uporablja za segrevanje tkiv, kar je najbolj naravno segrevanje, ki je sposobno prodreti v globino človeškega telesa. Ta globinska toplota poveča zdravilno temperaturo v telesu, rezultat je močnejše potenje in izločanje toksinov. Zaradi prijetnega občutka pri tej toploti se ne potimo in lahko normalno dihamo. Enak način segrevanja uporabljajo celo pri dojenčkih. Na ta način segrejemo tkivo do globine 4 cm.

  4.    Vakuum je stanje, kjer je tlak dosti manjši od zračnega. Povzroči, da se koža dvigne nad svoj običajni nivo, zato se krči in razteza na razmeroma majhni površini. Na ta način raztegnemo tudi limfne žile in vene in dosežemo kvalitetno razstrupljanje. Z vakuumsko terapijo dosežemo, da pride maščoba iz celice v medcelični prostor – limfo. Ko je maščoba na takšen način izločena iz celic, se jo moramo nekako znebiti še iz telesa. To dosežemo s kvalitetno limfno drenažo, ki jo lahko izvajamo ročno ali strojno.

  Vse te tehnologije so prvič združene v enem samem ročniku, v eni sami terapiji. Brez prevelike dodatne znanosti lahko sami ugotovite, da je ni naprave, ki bi lahko zagotovila boljše rezultate za:
  •    odstranitev črnih kolobarjev okrog oči, zmanjšanje obsega gubic okrog oči in izboljšanje stanja podočnjakov;
  •    dvig zgornjih vek in odstranitev gubic;
  •    oblikovanje telesa po porodu;
  •    ponovno oblikovanje telesa, zoženje pasu;
  •    splošno zmanjšanje debelosti, omejitev zamaščenosti, razkrajanje maščobe, napenjanje kože (na rokah, nogah, ramenih in hrbtu, stopalih, zadnjici);
  •    lajšanje bolečin zaradi artritisa in fizična terapija celotnega telesa;
  •    zmanjšanje obsega strijavosti
  •    zmanjšanje stanja celulita

   

  ShapeART je naprava s katero boste brez izjemnih diet in brez izjemnega truda končno izgubili celulit, podočnjake, maščobne kolobarčke,…
  Tretmaje je vedno, kadar gre za več maščobnega tkiva, možno kombinirati tudi s kavitacijo CAVI SONIC ULTRA SLIM in kvalitetno limfno drenažo.

  ShapeART ima štiri različne nastavke že v osnovni ceni in tudi vse ostalo kar potrebujete, dobite že v osnovnem paketu. Strankam Vam ni potrebno ponujati raznih dragih dodatnih oblačil ali drugih rekvizitov, ki bi dodatno obremenila njihov proračun. Tudi Vi nimate pri ShapeART dodatnih stroškov pri obratovanju z napravo.

  Ročniki za različne dele telesa:

  Različni ročniki ShapeART

   

  Na zaslonu izberemo tretirani predel, naprava pa nato sama določi primeren aplikator in nastavi začetne nastavitve, ki jih lahko seveda nato še prilagodimo vašim potrebam.

   

  Princip tretmaja in funkcije

  a) Infrardeči laser zmanjša nepravilnosti na koži, tako da jo segreva, RF pa prodre globoko v tkivo. Kombinacija obojega pa povečuje kroženje kisika v procesu intracelularne difuzije, kar je posledica segrevanja kože.
  b) Vakuum in posebno zasnovani rolerji privedejo do prodora RF celo 5-15 mm globoko v kožo. Hkrati pa vakuum in mehanični tretma tkiva z rolerjem obdeluje in razteza vlaknasto vezno tkivo, s čimer učinkovito razkraja podkožno maščobo in izrinjen kapilarni sistem, pospešuje limfno drenažo, spodbuja metabolizem in zmanjšuje oziroma krči predele z maščobo ter močno izboljša oblikovanost telesa.
  c) Tehnologija vakuumske manipulacije kože omogoča, da RF energija prodre v določen del nagubane kože, privede do boljšega učinka in pomeni večjo varnost, celo pri tretmaju zgornjih očesnih vek.

  Indikacije:
  1)    Odstranitev črnih kolobarjev okrog oči, zmanjšanje obsega gubic okrog oči in izboljšanje stanja podočnjakov;
  2)    Dvig zgornjih vek in odstranitev gubic;
  3)    Oblikovanje telesa po porodu;
  4)    Ponovno oblikovanje telesa, zoženje pasu;
  5)    Splošno zmanjšanje debelosti, omejitev zamaščenosti, razkrajanje maščobe, napenjanje kože (na rokah, nogah, ramenih in hrbtu, stopalih, zadnjici);
  6)    Lajšanje bolečin zaradi artritisa in fizična terapija celotnega telesa;
  7)    Zmanjšanje obsega strijavosti
  Kontraindikacije:
  1)    Srčni spodbujevalnik in defibrilator;
  2)    Kovina pod zdravljeno kožo;
  3)    Kožne bolezni ali preboleli rak;
  4)    Druga resna bolezen, kot je srčna bolezen ali diabetes;
  5)    Nosečnost in dojenje;
  6)    Preboleli termični stimulus;
  7)    Odprta rana;
  8)    Občutljivost na svetlobo;
  9)    Porjavela koža zaradi tretmaja v solariju;
  10)  Menstruacija.

  Primeri uporabe na nekaterih delih telesa

  rezultati tretmaja s ShapeART-om

  tretmaji-s-shape-art

  tretmaji-s-shape-artom

  Tretma s ShapeART-om

   

   

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.