• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Vacuslim 48

  Za še izboljšane rezultate z Vacuslim 48 tretmaja priporočamo naslednje smernice:

  • Na tretmaje Vacuslim 48 pridite v udobnih oblačilih in udobnem spodnjem perilu.
  • Tik pred tretmajem ne jejte težke hrane, če je le možno dve uri pred tretmajem ne jejte sploh.
  • Pijte veliko vode, še posebno veliko do 6 ur po tretmaju. Količina popite vode naj bo 10% polovice vaše teže dnevno, vendar ne manj od 2 litra dnevno.
  • Držite se lažje diete, da boste pridobljeno stanje obdržali tudi na dolgi rok. Priporočila dobite pri nas.
  • Zmanjšajte dnevni vnos hrane.
  • Poskrbite za dnevno telesno aktivnost - priporoča se vibriracijska plošča.

  Ne pozabite, da se vaše telo nenehno spreminja, zato rezultati ne bodo enaki po vsakem tretmaju. Praviloma bo obseg tretiranega predela po vsakem tretmaju manjši. Povsem običajno je tudi, da meritve  obsega niso povsem točne, saj lahko merimo cm višje ali nižje od prejšnjič. Pomembno je le to, da ste zadovoljni Vi!

   

  Vacuslim 48 je fenomenalna metoda, ki s pomočjo kreme z aktivnimi sestavinami poskrbi da boste v poletje ponosno vkorakali z napetim trebuhom in čvrsto zadnjico.

   

  Rezultati se pri TEM INTENZIVNEM KURJENJU MAŠČOB pokažejo vedno in takoj.

  VACUSLIM 48 JE NOVA REVOLUCIONARNA METODA HUJŠANJA PO KATERI IZGUBITE POL KILOGRAMA V SAMO POL URE?

   

  Vacuslim 48 bo spremenil vaš pogled na kurjenje maščob saj pripravi vaše telo za NAJBOLJ OPTIMIZIRANO telesno izgubo maščob in po njemu se boste počutili kot prerojeni in po vsakem tretmaju  LAŽJI. VACUSLIM 48 bo vašo ritko in stegna pripravil na poletje v vaši najljubši oblekici ali vročih hlačkah.

  Vakum in aktivne sestavine iz kreme RAZBIJAJO MAŠČOBO z ultra hitrostjo, ki omogoča že po prvem tretmaju takojšnje vidno zmanjšanje obsega (tudi do 20 cm). Drugi pozitivni učinki pa so tudi izgled kože in sama čvrstost, ki jo občutite po celotnem tretmaju. Občutek lahkotnosti po tretmaju je vrhunski, saj se s tretmajem odstrani odvečna voda, ki povzroča napihnjenost.

  Terapija Vacuslim 48 je 100% varna in zanesljiva, brez stranskih učinkov. Na telo nanesemo posebno kremo in vas oblečemo v zato namenjeno vrečo. Nato lahko na zgornjem delu telesa nad vrečo izvedemo kak drugi tretma ali pustimo da med tem počivate, berete, poslušate glasbo ali gledate tv.


  NAJ ZA VAS KURIMO MAŠČOBE MI

  KAKO POTEKA TA “BOMBASTIČNI” TRETMA

  1) Na začetku vas čaka tehtanje in meritev različnih delov telesa za primerjavo pred in po tretmaju.

  2) V drugem koraku vas v stoječem položaju kozmetični delavec namaže s kremo. Aktivne sestavine se osredotočijo na razkrajanje maščobe in odpravo viška tekočine. Krema ima termo-krio učinek in pusti prijeten občutek na vaši koži.

  3) V tretjem koraku vas kozmetični delavec povije do pasu v posebno vrečo za povijanje in vam pomaga se uležti na kozmetično mizo.

  4) V spodnji del WRAPP VREČE za povijanje se vtakne cev ročnega sesalca. Prične se izsesavanje zraka, da se ustvari vakuum. Po izsesavanju zraka vas kozmetični delavec pokrije in nato odležite 30 minut, tako da vse aktivne sestavine iz VACUSLIM 48 dosežejo svoj najboljši in največji učinek. V vmesnem času se lahko po vaši izbiri opravi nega obraza ali kakšna druga nega, ki ne moti tretmaja Vacuslim 48.

  5) Po 30 minutah vam odstranijo WRAPP vrečo za povijanje, z brisačo popivnajo odvečno tekočino in nato naredijo anti-celulitno masažo z masažnim oljem.

  6) V zadnjem koraku vas čaka ponovno tehtanje in merjenje na enakih mestih za najboljšo primerjavo.

   

  Priporočamo: Da bi dosegli najboljše in dolgotrajne rezultate, uporabljajte Vacuslim 48 vsak drugi dan, 6-12 tretmajev. Največja pomembnost je redno vzdrževanje Vacuslim 48 tretmaja na domu.


   

   

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.