• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Mezoterapija

  mezoterapija art-pe

  Kaj je razlika med igelno in brezigleno mezoterapijo?
  Brezigelna mezoterapija se izvaja s pomočjo električnih tokov, ki poskrbijo za globinsko penetracijo učinkovin. Igelna mezoterapija pa se izvaja z napravo, ki za globinsko vstavljanje učinkovin v tkivo uporabi majhne iglice.

  Katera metoda mezoterapije je boljša - bolj učinkovita?
  Breziglena mezoterapija je neboleča, praviloma brez stranskih učinkov in učinkovine dosežejo nivo celice. Igelna mezoterapija je rahlo boleča, lahko se pojavi rdečica ali modrica, ki izzveni v nekaj urah ali dneh.

  Zakaj je mezoterapija boljša od klasičnih postopkov?
  Pri brezigelni mezoterapiji je penetracija učinkovin na globini 1 mm kar 10x večja, na globini 4 mm pa  do 27x večja od klasičnega nanosa učinkovin. Tako se dosežejo izjemni rezultati.

  Mezoterapija je tretma, kjer z dvema različnima metodama vnašamo snovi na predele, kjer se pojavlja problematika. Z njo lahko odpravljamo utrujeno, zgubano kožo in kožo brez sijaja. Povrnemo mladostni izgled in izboljšamo napetost kože ter učinkovito delujemo v boju proti celulitu na vseh delih telesa.

  Poznamo dve vrsti mezoterapije: igelno mezoterapijo  in brezigelno mezoterapijo.

  Pri brezigelni mezoterapiji s pomočjo elektroporacije oz. električnih tokov odpremo celične kanale, skozi katere snovi lažje in bolj učinkovito vnašamo v celico. Vnašamo lahko le čiste aktivne snovi, ki so namenjene izključno za tretmaje mezoterapije.
  Pri tretmaju uporabljamo linijo MesoComplex kozmetike Lady Stella.

  Te snovi so lahko vitamini, minerali, hialuronska kislina itd. Gre za neboleč postopek, ki ga izvajamo s pomočjo naprave za mezoterapijo SK-300, ki omogoča penetracijo snovi v celice do 4 mm globoko in kar je najpomembnejše, do nivoja celic.

  Pri igelni mezoterapiji pa se s pomočjo izredno tanke iglice vnaša snovi v kožo do 4 mm globoko. Pri postopku lahko pride do minimalnega pekočega občutka, spremembe barve kože ali rahle modrice na mestu injiciranja. Vsi našteti možni stranski učinki izzvenijo v nekaj dneh ali še prej. Igelna mezoterapija se lahko izvaja z različnimi napravami, kot je DermaPen, dermaroler in druge naprave za iglično mezoterapijo.

  Z mezoterapijo spodbudimo nastanek kolagena, obnovo celic, glajenje površinskih gub, koža pa postane navlažena, napeta in elastična.

   

  Potek tretmaja:
  Čiste aktivne snovi linije Lady Stella MesoComplex vnašamo v kožo s pomočjo profesionalne aparature za breziglično mezoterapijo. Naprava deluje s pomočjo galvanskega toka, ki v koži sproži tresenje na nivoju lipidov in je v pomoč elektromagnetnemu toku da dosežemo penetracijo aktivnih snovi v dermis. Na koncu s pomočjo krioterapije dosežemo, da dodane snovi ostanejo v dermisu in s tem dosežemo dolgotrajni učinek.

  Učinek bolj napete in navlažene kože se opazi že po prvem tretmaju. Za dolgotrajni učinek pa se priporoča 6 tretmajev.

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.