• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Nega nog

  Kurje oko

  Je vsak vaš korak boleč in hoja postaja muka? Se vam zdi, da vam več noben čevelj ne ustreza? Kurje oko zna biti trdovraten in nadležen problem.

  Lakiranje nohtov

  Želite urejene in modno obarvane ali okrašene nohte, pa se vam lak vedno odkruši ali pa ga razpackate že med samim nanašanjem? Zakaj bi se še naprej sami obremenjevali s tem – prepustite se nam in vaše skrbi bodo odpravljene! Lakiranje nohtov je za nas mala malica.

  Medicinske sponke za vraščene nohte

  Medicinske sponke za vraščene nohte so odličen pripomoček za sanicijo vraščenega nohta.

  Odstranjevanje glivic z laserjem

  Za preprečevanje je modro redno obiskovati kozmetične salone, kjer bodo redno skrbeli in Vam svetovali v zvezi s preprečitvijo in zdravljenjem tovrstnih obolenj. Pomembno je, da se zavedamo, da je glivična obolenja potrebno zdraviti, ne pa se s tem sprijazniti v smislu, da gre za »lepotno napako«.

  Pedikura

  Želite urejene in negovane noge? Z veseljem vam pomagamo s pedikuro in tako naredimo vaš korak še lažji, pogled na vaše urejene noge pa še prijetnejši. Zagotavljamo vam, da boste iz našega kozmetičnega salona odkorakali lažje in z zavedanjem o urejenih nogah in stopalih tudi bolj samozavestno.

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.