• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Pedikura

   

  SPA stol za pedikuro, ki vas s Shiatsu masažo razvaja do popolne sproščenosti.

   

  SPA PEDIKURA

  SPA pedikura vključuje naslednje postopke:

  -     razvajanje v spa mlečni kopeli s kokosovim mlekom in izvlečkom matičnega mlečka
  -     piling za noge iz sladkornega trsa, s katerim nežno odstranimo odmrle kožne celice.  Metino olje v pilingu kožo pomiri, razkuži in odstrani neprijeten vonj.
  -     klasična pedikura (piljenje in oblikovanje nohtov ter odstranjevanje trde kože na stopalih)
  -     toplotna obloga- parafinska kopel, ki ima globinski čistilni in negovalni učinek, stimulira cirkulacijo v tkivu, pozdravi suho razpokano kožo, pomaga pri odpravljanju bolečin v sklepih in mišicah ter kožo naredi mehko in prožno.
  -     masaža nog z kremo
  -     po želji lakiranje nohtov

   

   

   

   

   

  Želite urejene in negovane noge? Z veseljem vam pomagamo s pedikuro in tako naredimo vaš korak še lažji, pogled na vaše urejene noge pa še prijetnejši. Zagotavljamo vam, da boste iz našega kozmetičnega salona odkorakali lažje in z zavedanjem o urejenih nogah in stopalih tudi bolj samozavestno.

  Prepustite se nam in s profesionalno izvedeno pedikuro bomo skupaj dosegli rezultate, o katerih že dolgo sanjate in si jih želite. Pedikura nikakor ne pomeni neprijetnega »trpljenja za lepoto«, pač pa ravno obratno – prijetno sproščanje, namakanje nog v kopeli in uživanje v obisku.

  Pedikuro priporočamo vsem, ki želijo prijetne in urejene noge in stopala, brez trde kože, kurjih očes in otiščancev. Z lepo urejenimi, po želji tudi francosko ali barvno lakiranimi nohti. Da boste lahko pred osebami, ki jih spustite v svoje območje intime še bolj sproščeni in še bolj uživali v njihovi družbi.

  Za Vaše odlično počutje med pedikuro in za sproščenost se pri nas še posebej potrudimo. Pedikura bo izvedena kakovostno, medtem pa se boste vi sproščali in sprostili na posebej udobnem masažnem SPA stolu za pedikuro, ki izvaja šest različnih tehnik masaže hrbta, lopatic in vratu, tudi Shiatsu masažo. Pustite se presenetiti ali pa presenetite svoje najbližje in jim podarite darilni bon.

  Pri nas se razvajajo tudi znani moški: Mister Slovenije Marko Šobot:

  Obiščite Hišo lepote ART-PE, Drska 8, Novo mesto in naredite nekaj zase!

  SUPER CENA: Cena za estetsko pedikuro je le 22 eur, za klasično pa 29 eur.

   

   

   

   

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.