• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Vse za obraz

  Aromaterapija obraza

  Aromaterapija ni le razvajanje, pač pa tudi nega kože z dolgotrajnimi učinki. Naravno do lepe kože.

  Barvanje obrvi

  Barvanje obrvi je eno izmed vse pogostejših kozmetičnih opravil za katerega se odločajo ženske in občasno tudi kakšen pripadnik moške populacije. Za barvanje obrvi se odločajo predvsem tisti, ki bi želeli svoje obrvi potemniti ali prekriti sive.

  Barvanje trepalnic

  Vam je barvanje trepalnic že znano? Za tiste, katerim je ta kozmetična storitev tuja smo v nadaljevanju pripravili nekaj informacij o sami storitvi.

  Depilacija

  Depilacija je učinkovita metoda za odstranjevanje dlačic s pomočjo toplega voska in depilacijskih trakov. Po depilaciji je depiliran predel lahko občutljiv, zato priporočamo primerno nego. Dlačice bodo potrebovale dlje časa, da ponovno zrastejo, kot pri britju, bodo tanjše in redkejše.

  Diamantna mikrodermoabrazija

  Ste opazili, da se je koža na vašem obrazu pričela starati in počasi izgublja svoj sijaj? Nič več ne čakajte, odločite se za mikrodermoabrazijo!

  Glajenje kože in odpravljanje gubic

  Vas pestijo drobne gubice? Morda nepravilnosti in nečistoča na koži? Glajenje kože in odpravljanje gubic je prava rešitev za omenjene probleme! V Hiši lepote ART-PE glajenje kože in odpravljanje gubic izvajamo s postopkom, imenovanim dermoabrazija (diamantni piling).

  Lifting obraza

  V našem kozmetičnem salonu uporabljamo za lifting obraza radiofrekvenco in manjši nastavek za obraz in predel okoli oči, imenovan shape art. Kljub temu, da marsikdo obsoja tovrstne lepotne posege in prisega na naravno, pa mi še vedno trdimo, da je to povsem neškodljiv postopek, zaradi katerega marsikateri posameznik iz naše hiše lepote odide še bolj samozavesten in z nasmehom na obrazu.

  Masaža obraza in maska

  Masaža obraza in maska kot pika na i sta stvari, ki jih vaša koža potrebuje. Razvajajte se malo in si omenjeno privoščite v naši hiši lepote.

  Mezoterapija

  Mezoterapija je tretma, kjer z dvema različnima metodama vnašamo snovi na predele, kjer se pojavlja problematika. Z njo lahko odpravljamo utrujeno, zgubano kožo in kožo brez sijaja. Povrnemo mladostni izgled in izboljšamo napetost kože ter učinkovito delujemo v boju proti celulitu na vseh delih telesa.

  Nega obraza

  Nega obraza je izredno pomembna za zdravo in lepo kožo. Z njo seveda izničimo dobršen del staranja, koža pa dobi mehkobo, svežino in sijaj mladosti. Spretne roke ter kvalitetna in primerno izbrana kozmetika tako lahko delata čudeže.

  Oblikovanje in urejanje obrvi

  Obrvi so del našega telesa, ki vidno izstopajo kamorkoli se odpravimo ne glede na letni čas. Poskrbite, da bodo vedno lično urejene in oblikovane.

  Piling obraza

  Gre za odstranjevanje površinskega sloja kože s pomočjo kemičnih agensov. Kemične sestavine prodrejo globoko v kožo in odstranjujejo gube, v koži pa spodbujajo tudi ustvarjanje lastnega kolagena. Zaradi omenjene dvojne učinkovitosti je učinek pomlajevanja obraza vedno prisoten, velik in trajen.

  Pomlajevanje kože

  Pri nas fotopomlajevanje oziroma pomlajevanje kože na obrazu, vratu in rokah izvaja za to usposobljeno strokovno osebje, s pomočjo laserja, ki deluje na ustrezno valovno dolžino. Zakaj sploh pride do tega, da je potrebno izvajat tovrsten kozmetični tretman? Zato, ker skozi leta sončni žarki močno prizadanejo našo kožo.

  Regenerativna nega obraza

  Regenerativna nega obraza – odlična rešitev za preprečevanje novih znakov staranja.

  Specialna nega obraza

  Ekspertna oziroma specialna nega obraza je nega obraza za starejšo kožo po 50. letu starosti. Nega kože je po abrahamu še toliko bolj potrebna, saj v tem zrelem obdobju prihaja do številnih hormonskih sprememb in težav.

  Trajno IPL+RF odstranjevanje dlak

  Epilacija (trajno odstranjevanje dlačic) z IPL+RF laserjem je povsem neboleč, v celoti varen in, kar je daleč najlepše, postopek, ki prinaša trajne rezultate. Epilacija z IPL+RF laserjem namreč prinaša trajno odstranjevanje dlak. Tehnologija deluje tako, da s pomočjo svetlobnih žarkov in energije teh žarkov trajno uničimo celotno strukturo posamezne dlake.

  Trajno podaljševanje trepalnic

  Podaljševanje trepalnic je najnovejši modni hit v lepotni industriji, katerega uporabljajo tudi zvezdnice Hollywooda. S podaljševanjem trepalnic bodo vaše trepalnice še bolj zapeljive in mistične, vaš pogled pa popoln. Umetne trepalnice delujejo po videzu in občutku popolnoma naravno - kot naravne trepalnice, zato nihče tudi podvomil ne bo o vaši skrivnosti.

  Ultrazvočna terapija za obraz / ultrazvočno čiščenje obraza

  Ultrazvočna terapija je postopek, ki je med terapevti razširjen že več kot 50 let. Uporabljajo ga za zdravljenje poškodb mehkega tkiva s pomočjo ultrazvočnih valov, kateri nastanejo kot rezultat mehanične vibracije glave na ultrazvočni napravi. Ultrazvočni čistilec kože pa je korak naprej pri temeljitem čiščenju kože.

  Visoka frekvenca za obraz

  Imate problem z nečistočami in madeži na obrazu? Kozmetični tretma, imenovan visoka frekvenca, je odlična rešitev za odpravo vaših težav.

  Zdravljenje aknaste kože

  Akne lahko zdravimo na več načinov; od raznih mask, diet, pa do obsevanja z IPL laser žarki. Pri IPL je princip delovanja v tem, da svetlobni žarek direktno uniči bakterijo, ki povzroča nastanek aken; v celicah nastane kisik, ki preprečuje nov nastanek bakterije.

  Zdravljenje žilnih nepravilnosti

  Obiščite nas za zdravljenje žilnih nepravilnosti z IPL laser napravo. Postopek je popolnoma neboleč in prinaša vrhunske rezultate!

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.