Pokličite nas! (07) 33 77 270

Vse za obraz

aromaterapija obraza_jpg

Aromaterapija obraza

Aromaterapija ni le razvajanje, pač pa tudi nega kože z dolgotrajnimi učinki. Naravno do lepe kože.

barvanje-obrvi

Barvanje obrvi

Barvanje obrvi je eno izmed vse pogostejših kozmetičnih opravil za katerega se odločajo ženske in občasno tudi kakšen pripadnik moške populacije. Za barvanje obrvi se odločajo predvsem tisti, ki bi želeli svoje obrvi potemniti ali prekriti sive.

barvanje-trepalnic

Barvanje trepalnic

Vam je barvanje trepalnic že znano? Za tiste, katerim je ta kozmetična storitev tuja smo v nadaljevanju pripravili nekaj informacij o sami storitvi.

depilacija

Depilacija

Depilacija je učinkovita metoda za odstranjevanje dlačic s pomočjo toplega voska in depilacijskih trakov. Po depilaciji je depiliran predel lahko občutljiv, zato priporočamo primerno nego. Dlačice bodo potrebovale dlje časa, da ponovno zrastejo, kot pri britju, bodo tanjše in redkejše.

diamantna-dermoabrazija

Diamantna mikrodermoabrazija

Ste opazili, da se je koža na vašem obrazu pričela starati in počasi izgublja svoj sijaj? Nič več ne čakajte, odločite se za mikrodermoabrazijo!

glajenje-koze-gubice

Glajenje kože in odpravljanje gubic

Vas pestijo drobne gubice? Morda nepravilnosti in nečistoča na koži? Glajenje kože in odpravljanje gubic je prava rešitev za omenjene probleme! V Hiši lepote ART-PE glajenje kože in odpravljanje gubic izvajamo s postopkom, imenovanim dermoabrazija (diamantni piling).

lifting-obraza

Lifting obraza

V našem kozmetičnem salonu uporabljamo za lifting obraza radiofrekvenco in manjši nastavek za obraz in predel okoli oči, imenovan shape art. Kljub temu, da marsikdo obsoja tovrstne lepotne posege in prisega na naravno, pa mi še vedno trdimo, da je to povsem neškodljiv postopek, zaradi katerega marsikateri posameznik iz naše hiše lepote odide še bolj samozavesten in z nasmehom na obrazu.

masaza-obraza

Masaža obraza in maska

Masaža obraza in maska kot pika na i sta stvari, ki jih vaša koža potrebuje. Razvajajte se malo in si omenjeno privoščite v naši hiši lepote.

nega-obraza

Nega obraza

Nega obraza je izredno pomembna za zdravo in lepo kožo. Z njo seveda izničimo dobršen del staranja, koža pa dobi mehkobo, svežino in sijaj mladosti. Spretne roke ter kvalitetna in primerno izbrana kozmetika tako lahko delata čudeže.

oblikovanje-obrvi

Oblikovanje in urejanje obrvi

Obrvi so del našega telesa, ki vidno izstopajo kamorkoli se odpravimo ne glede na letni čas. Poskrbite, da bodo vedno lično urejene in oblikovane.

piling-obraza

Piling obraza

Gre za odstranjevanje površinskega sloja kože s pomočjo kemičnih agensov. Kemične sestavine prodrejo globoko v kožo in odstranjujejo gube, v koži pa spodbujajo tudi ustvarjanje lastnega kolagena. Zaradi omenjene dvojne učinkovitosti je učinek pomlajevanja obraza vedno prisoten, velik in trajen.

pomlajevanje-koze

Pomlajevanje kože

Pri nas fotopomlajevanje oziroma pomlajevanje kože na obrazu, vratu in rokah izvaja za to usposobljeno strokovno osebje, s pomočjo laserja, ki deluje na ustrezno valovno dolžino. Zakaj sploh pride do tega, da je potrebno izvajat tovrsten kozmetični tretman? Zato, ker skozi leta sončni žarki močno prizadanejo našo kožo.

regenerativna-nega-obraza

Regenerativna nega obraza

Regenerativna nega obraza – odlična rešitev za preprečevanje novih znakov staranja.

specialna-nega-obraza

Specialna nega obraza

Ekspertna oziroma specialna nega obraza je nega obraza za starejšo kožo po 50. letu starosti. Nega kože je po abrahamu še toliko bolj potrebna, saj v tem zrelem obdobju prihaja do številnih hormonskih sprememb in težav.

epilacija

Trajno IPL+RF odstranjevanje dlak

Epilacija (trajno odstranjevanje dlačic) z IPL+RF laserjem je povsem neboleč, v celoti varen in, kar je daleč najlepše, postopek, ki prinaša trajne rezultate. Epilacija z IPL+RF laserjem namreč prinaša trajno odstranjevanje dlak. Tehnologija deluje tako, da s pomočjo svetlobnih žarkov in energije teh žarkov trajno uničimo celotno strukturo posamezne dlake.

trajno-podaljsevanje-trepalnic

Trajno podaljševanje trepalnic

Podaljševanje trepalnic je najnovejši modni hit v lepotni industriji, katerega uporabljajo tudi zvezdnice Hollywooda. S podaljševanjem trepalnic bodo vaše trepalnice še bolj zapeljive in mistične, vaš pogled pa popoln. Umetne trepalnice delujejo po videzu in občutku popolnoma naravno - kot naravne trepalnice, zato nihče tudi podvomil ne bo o vaši skrivnosti.

ultrazvok-obraz

Ultrazvočna terapija za obraz / ultrazvočno čiščenje obraza

Ultrazvočna terapija je postopek, ki je med terapevti razširjen že več kot 50 let. Uporabljajo ga za zdravljenje poškodb mehkega tkiva s pomočjo ultrazvočnih valov, kateri nastanejo kot rezultat mehanične vibracije glave na ultrazvočni napravi. Ultrazvočni čistilec kože pa je korak naprej pri temeljitem čiščenju kože.

visoka-frekvenca-obraz

Visoka frekvenca za obraz

Imate problem z nečistočami in madeži na obrazu? Kozmetični tretma, imenovan visoka frekvenca, je odlična rešitev za odpravo vaših težav.

zdravljenje-aken

Zdravljenje aknaste kože

Akne lahko zdravimo na več načinov; od raznih mask, diet, pa do obsevanja z IPL laser žarki. Pri IPL je princip delovanja v tem, da svetlobni žarek direktno uniči bakterijo, ki povzroča nastanek aken; v celicah nastane kisik, ki preprečuje nov nastanek bakterije.

zilne-nepravilnosti

Zdravljenje žilnih nepravilnosti

Obiščite nas za zdravljenje žilnih nepravilnosti z IPL laser napravo. Postopek je popolnoma neboleč in prinaša vrhunske rezultate!

© Hiša lepote ART-PE Novo mesto. Vse pravice pridržane.