• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Barvanje obrvi

  Bi želeli spremeniti barvo las a ste v dilemi, da se ta ne bo ujemala z barvo vaših obrvi? Vaša rešitev je barvanje obrvi.

  Barvanje obrvi je eno izmed vse pogostejših kozmetičnih opravil za katerega se odločajo ženske in občasno tudi kakšen pripadnik moške populacije. Za barvanje obrvi se odločajo predvsem tisti, ki bi želeli svoje obrvi potemniti ali prekriti sive. Nemalo pa se jih ob spremembi barve las, istočasno odloči tudi za barvanje obrvi. Na ta način se namreč barva še bolj ujema s preostalim videzom. Zagotovo poznate koga, ki ima svetle obrvi in temno pobarvane lase ali obratno. Se vam zdi tak videz privlačen? V takih primerih tudi sami priporočimo spremembo barve obrvi, seveda pa se le – ta mora ujemati ne samo z barvo las ampak tudi s tenom kože. Z barvanjem torej osvežimo ali prikrijemo naravno barvo, kar posledično poudari tudi naše oči. V naši Hiši lepote ART-PE se vsaki stranki v popolnosti posvetimo in podrobno pogovorimo o željeni barvi – konec koncev lahko barva močno spremeni videz obraza. Zato vam polagamo na srce, da se z barvanjem obrvi ne ubadate sami doma ampak se raje prepustite strokovnjakom na tem področju. Preverjeno vam lahko zaupamo le to, da v kolikor pri barvanju niste previdni, se barva prime vaše kože in na koncu vse skupaj izgleda dokaj neokusno, sama barva pa se na obrveh obdrži približno dva do tri tedne. Mislimo, da vam ves ta čas ne bi bilo ravno prijetno hoditi okoli, ali pač?

  Za vas smo pripravili tudi nekaj kratkih nasvetov, ki jih je dobro upoštevat, ko se odločite za barvanje obrvi:

  • Obrvi naj izgledajo naravno in naj ne izstopajo
  • Naravnim svetlolascem s svetlimi obrvmi priporočamo, da obrvi malce potemnijo – s tem boste preprečili, da bi obraz izgledal preveč monoton.
  • Prav tako je za temnolase priporočljivo, da so obrvi za odtenek svetlejše od las – vaš videz bo izgledal bolj naravno.
  • Tisti, ki ne veste kakšen odtenek bi vam ustrezal, se obrnite na nas. V primeru, da se želite barvati sami, pa vam svetujemo, da najprej nanesete svetlejše odtenke ter jih postopoma in po želji temnite.

  – Barvanje obrvi vam bo v bodoče prihranilo ogromno časa, saj ne boste več svojih obrvi rabili vsakodnevno barvati z ustreznimi ličili.

  Skratka v splošnem velja, da je priporočljiva barva obrvi za odtenek svetlejša od barve las. Še vedno pa ostajamo pri tem, da je najbolje, da se za tovrsten kozmetični tretma raje prepustite rokam strokovnjakov in tega ne izvajate sami doma. V Hiši lepote ART-PE obvladamo barvanje obrvi, zato se prepustite našim rokam in vnesite svežino v svoj videz!

   

   

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.