• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Barvanje trepalnic

  Vam je barvanje trepalnic že znano? Za tiste, katerim je ta kozmetična storitev tuja smo v nadaljevanju pripravili nekaj informacij o sami storitvi.

  Barvanje trepalnic je trenutno dokaj aktualna storitev. Sam postopek poteka podobno kot pri barvanju obrvi. Je neboleč in zelo učinkovit. Zaenkrat so bile še vse stranke zelo zadovoljne s končnim rezultatom. Barvanje trepalnic je kozmetična storitev namenjena vsem ljudem z željo po tem. Prav vsak si lahko osmisli barvanje trepalnic ne glede na barvo pigmenta. S samim barvanjem uspešno prikrijemo tudi morebitne sive dlačice. Tako kot pri obrveh, se tudi tu barva obdrži na trepalnicah približno 2-3 tedne.

  Kljub temu, da je postopek dokaj enostaven in neboleč, vam svetujemo, da se odpravite v kozmetični salon. Zakaj? Zato, ker lahko z malce neprevidnosti barva pride v stik z očmi, kar lahko pripelje do nepotrebnih komplikacij. Prav tako pa se domač rezultat zagotovo ne more primerjat s tistim profesionalnim, ki nastane v salonu. Pri nas imamo zaposlene same strokovnjake na tem področju in zato vam zagotavljamo, da se nam lahko popolnoma in brez skrbi prepustite. Razlogov zakaj se odločiti za tovrstno barvanje je kar nekaj, sami bomo izpostavili samo nekaj tistih, ki zagotovo vsakodnevno pestijo večino izmed vas.

  Zakaj barvanje trepalnic ?

  • Zato, ker ni več potrebno vsakodnevno nanašanje maskare (obarvane trepalnice izgledajo podobno, kot bi jih namazali z maskaro). To je ugodna rešitev za tiste, ki ste alergični na maskare.
  • Zato, da se ne boste več ubadali s svetlimi trepalnicami in nepoudarjenimi očmi.
  • Zato, ker bodo vaše oči vedno in povsod poudarjene, za kar tudi maskara ne more vedno poskrbeti (npr. plavanje pod vodo, ipd.)

  To so samo nekatere prednosti barvanja trepalnic, ki pa zagotovo mnoge od vas niso pustile ravnodušne. Prepričani smo, da ste postali radovedni kako vse to izgleda in kakšen bi bil rezultat na vaših trepalnicah. Ne bodite več v negotovosti ampak se raje odpravite v Hišo lepote ART-PE in poudarite svoje oči.

   

   

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.