• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Glajenje kože in odpravljanje gubic

  Vas pestijo drobne gubice? Morda nepravilnosti in nečistoča na koži? Glajenje kože in odpravljanje gubic je prava rešitev za omenjene probleme! V Hiši lepote ART-PE glajenje kože in odpravljanje gubic izvajamo s postopkom, imenovanim dermoabrazija (diamantni piling). Z metodo diamantnega pilinga bomo postopoma in kontrolirano odstranili plasti poroženelih celic s pomočjo diamantnih konic in vakumom, ki med samim izvajanjem posega odstrani vse odmrle kožne celice ter pospeši mikrocirkulacijo in posledično obnavlja kožo. S samimi postopkom dosežemo, da se pričnejo tvoriti nove celice v povrhnjici, izboljša pa se tudi sama struktura kože. Povrhnjica postane bolj gladka in tudi bolj dovzetna za sprejem aktivnih substanc. Na koži se zacelijo prej vidne poškodbe, izboljša se sam ten kože, popravi tonus, elastičnost. Koža postane bolj čvrsta in napeta, pore pa postanejo manj vidne. S postopkom dosežemo lepo, enakomerno površino kože s stalnim, enakomernim pritiskom. Kot vidite, je glajenje kože in odpravljanje gubic danes že vsem dostopen kozmetični tretma s številnimi pozitivnimi učinki. Kakšne so prednosti dermoabrazije in komu je namenjena? Postopek je namenjen osebam vseh tipov kože, ki želijo svež in bleščeč ton kože. Osebam, ki se vsakodnevno spopadajo z aknami in prekomerno poroženelostjo kože, kot tudi tistim, katere pestijo gubice. Z rezultati boste zadovoljni tudi tisti, ki vas pestijo drobne brazgotine na koži ali strije. Prednosti: Terapija ni dolgotrajna in stranka lahko takoj po zaključku terapije nadaljuje z dnevnimi aktivnostmi. Po posegu na koži ne ostanejo brazgotine ali morebitni madeži. Postopek je neboleč. Med samim izvajanjem tretmaja ni krvi, stranka ne potrebuje anestezije. Ne prihaja do vnetij. V kolikor ste opazili, da je koža na vašem obrazu počasi pričeli izgubljati svoj sijaj in se pričela starati, je to zadnji klic na pomoč. Ne prepustite več stvari naključju ampak poskrbite za to, da bo koža prejela ustrezno nego. Kot ste lahko razbrali, v Hiši lepote ART-PE glajenje kože in odpravljanje gubic opravljamo nekiururško, s pomočjo kristalov. Zakaj torej tudi vi ne bi koži privoščili malce razvajanja in izboljšali njeno teksturo, hkrati pa tudi osvežili svoj videz in posledično postali še bolj samozavestni.

  Vas pestijo drobne gubice? Morda nepravilnosti in nečistoča na koži? Glajenje kože in odpravljanje gubic je prava rešitev za omenjene probleme!

  V Hiši lepote ART-PE glajenje kože in odpravljanje gubic izvajamo s postopkom, imenovanim dermoabrazija (diamantni piling). Z metodo diamantnega pilinga bomo postopoma in kontrolirano odstranili plasti poroženelih celic s pomočjo diamantnih konic in vakumom, ki med samim izvajanjem posega odstrani vse odmrle kožne celice ter pospeši mikrocirkulacijo in posledično obnavlja kožo. S samimi postopkom dosežemo, da se pričnejo tvoriti nove celice v povrhnjici, izboljša pa se tudi sama struktura kože. Povrhnjica postane bolj gladka in tudi bolj dovzetna za sprejem aktivnih substanc. Na koži se zacelijo prej vidne poškodbe, izboljša se sam ten kože, popravi tonus, elastičnost. Koža postane bolj čvrsta in napeta, pore pa postanejo manj vidne. S postopkom dosežemo lepo, enakomerno površino kože s stalnim, enakomernim pritiskom. Kot vidite, je glajenje kože in odpravljanje gubic danes že vsem dostopen kozmetični tretma s številnimi pozitivnimi učinki.

  Kakšne so prednosti dermoabrazije in komu je namenjena?

  Postopek je namenjen osebam vseh tipov kože, ki želijo svež in bleščeč ton kože. Osebam, ki se vsakodnevno spopadajo z aknami in prekomerno poroženelostjo kože, kot tudi tistim, katere pestijo gubice. Z rezultati boste zadovoljni tudi tisti, ki vas pestijo drobne brazgotine na koži ali strije.

  Prednosti:

  Terapija ni dolgotrajna in stranka lahko takoj po zaključku terapije nadaljuje z dnevnimi aktivnostmi.

  Po posegu na koži ne ostanejo brazgotine ali morebitni madeži.

  Postopek je neboleč.

  Med samim izvajanjem tretmaja ni krvi, stranka ne potrebuje anestezije. Ne prihaja do vnetij.

  V kolikor ste opazili, da je koža na vašem obrazu počasi pričeli izgubljati svoj sijaj in se pričela starati, je to zadnji klic na pomoč. Ne prepustite več stvari naključju ampak poskrbite za to, da bo koža prejela ustrezno nego. Kot ste lahko razbrali, v Hiši lepote ART-PE glajenje kože in odpravljanje gubic opravljamo nekiururško, s pomočjo kristalov. Zakaj torej tudi vi ne bi koži privoščili malce razvajanja in izboljšali njeno teksturo, hkrati pa tudi osvežili svoj videz in posledično postali še bolj samozavestni.

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.