• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Japonski lifting z »Botoks-like» nego

  botox like nega

  Japonski lifting obraza v kombinaciji z »Botoks-like« nego predstavlja še uspešnejše rezultate v primerjavi s samostojno tehniko japonskega liftinga saj z »Botoks-like« nego vplivamo na lepši izgled kože, omogočimo bolj nahranjeno in negovano kožo, večji lifting učinek ter zmanjšanje mimičnih gubic.

  Kombinacija japonskega liftinga z »Botoks-like« nego je primerna za vse tiste, ki imajo prisotne mimične gubice zaradi pretirane kontrakcije mimičnih mišic, slabo napeto in ohlapno kožo. Nega pa je nadvse primerna tudi za mlajše, ki že opažajo pojav prvih gubic zaradi izrazne mimike. Tako je mogoče poslabšanje stanja in poglobitev gubic preprečiti oz. preložiti na kasnejši čas.

  Japonski lifting obraza predstavlja nevro-senzorično metodo stimuliranja obraznih mišic, ki se izvaja s pomočjo ročne masaže. Postopek zajema kombinacijo treh tehnik, in sicer stimulacijo akupresurnih točk obraza, masažo refleksih con obraza in metodologijo Japonskega liftinga z limfno stimulacijo. S celotnim postopkom japonskega naravnega liftinga dosegamo izjemne rezultate saj obraz oblikujemo tako, da je z dvigom obraznega tkiva videti svež in sijoč, gube so manj izrazite, obrazne mišice napete in čvrste. Poleg navedenega pa sprostimo tudi notranje napetosti, dosežemo sprostitev in dobro počutje v celotnem telesu, kar se bo nenazadnje izrazilo tudi na obrazu. Tehnika tako zagotavlja trajne in kvalitetne rezultate brez stranskih učinkov, primerna pa je tako za ženske kot moške vseh starosti.

  Za optimalen učinek japonskega naravnega liftinga priporočamo od 8-12 terapij. Natančno število potrebih terapij je odvisno od stanja kože in stanja celotnega telesa osebe, ki prihaja na terapijo. Moramo pa poudariti, da je učinek na obrazu in počutju osebe viden že po prvi terapiji. V kolikor je pri osebi težava tudi nenehna kontrakcija mimičnih mišic svetujemo tudi vsakodnevno uporabo seruma in kreme z »Botoks-like« učinkom. Tako se vsakodnevno preprečuje poglobitev gub zaradi pretirane izrazne mimike.

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.