• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Mezoterapija

  Kaj je razlika med igelno in brezigleno mezoterapijo?
  Brezigelna mezoterapija se izvaja s pomočjo električnih tokov, ki poskrbijo za globinsko penetracijo učinkovin. Igelna mezoterapija pa se izvaja z napravo, ki za globinsko vstavljanje učinkovin v tkivo uporabi majhne iglice.

  Katera metoda mezoterapije je boljša - bolj učinkovita?
  Breziglena mezoterapija je neboleča, praviloma brez stranskih učinkov in učinkovine dosežejo nivo celice. Igelna mezoterapija je rahlo boleča, lahko se pojavi rdečica ali modrica, ki izzveni v nekaj urah ali dneh.

  Zakaj je mezoterapija boljša od klasičnih postopkov?
  Pri brezigelni mezoterapiji je penetracija učinkovin na globini 1 mm kar 10x večja, na globini 4 mm pa  do 27x večja od klasičnega nanosa učinkovin. Tako se dosežejo izjemni rezultati.

  Mezoterapija je tretma, kjer z dvema različnima metodama vnašamo snovi na predele, kjer se pojavlja problematika. Z njo lahko odpravljamo utrujeno, zgubano kožo in kožo brez sijaja. Povrnemo mladostni izgled in izboljšamo napetost kože ter učinkovito delujemo v boju proti celulitu na vseh delih telesa.

  Poznamo dve vrsti mezoterapije: igelno mezoterapijo  in brezigelno mezoterapijo.


  Brezigelna mezoterapija
  je profesionalen kozmetični tretma, kjer s pomočjo elektroporacije oz. električnih tokov odpremo celične kanale, skozi katere hranljive snovi lažje in bolj učinkovito vnašamo v celico. Vnašamo lahko le čiste aktivne snovi, ki so namenjene izključno za tretmaje mezoterapije.
  Pri tretmaju uporabljamo linijo MesoComplex kozmetike Lady Stella.

  Te snovi so lahko vitamini, minerali, hialuronska kislina itd. Gre za neboleč postopek, ki ga izvajamo s pomočjo naprave za mezoterapijo SK-300, ki omogoča penetracijo snovi v celice do 4 mm globoko in kar je najpomembnejše, do nivoja celic.


  Igelna mezoterapija
  pa je napreden kozmetični postopek, pri katerem se s pomočjo profesionalne iglične naprave, kot sta DermaPen ali Dermaroler vnašajo hranljive snovi (vsebina ampule) v kožo. S tretmajem spodbudimo proizvodnjo kolagena ter obnovo celic, po že prvem tretmaju pa je opaziti izjemno izboljšanje napetosti kože in zglajene gubice.
  Postopek je izredno učinkovit tudi za odpravo mladih strij na vseh delih telesa ter odpravo več vrst pigmentacij na koži.


  Potek tretmaja:
  Čiste aktivne snovi linije Lady Stella MesoComplex vnašamo v kožo s pomočjo profesionalne aparature za breziglično mezoterapijo. Naprava deluje s pomočjo galvanskega toka, ki v koži sproži tresenje na nivoju lipidov in je v pomoč elektromagnetnemu toku da dosežemo penetracijo aktivnih snovi v dermis. Na koncu s pomočjo krioterapije dosežemo, da dodane snovi ostanejo v dermisu in s tem
  dosežemo dolgotrajni učinek.


  Učinek bolj napete in navlažene kože se opazi že po prvem tretmaju.
  Za dolgotrajni učinek pa se priporoča 6 tretmajev.

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.