• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Nega obraza

  NASVETI ZA ČIŠČENJE KOŽE:

  • Najprej pričnite s površinskim čiščenjem kože. Na tej stopnji boste poleg ostankov kreme in ličil, odstranili tudi kožne izločke (znoj, loj in mrtve celice).
  • Priporočljivo je, da pričnete s čiščenjem oči in predela okoli oči. Na tem predelu bodite še posebej nežni, saj je ta del najbolj občutljiv.
  • Pred globinskim čiščenjem je dobro, da je koža ogreta ter omehčana s paro. To omogoča lažje »prodiranje« v notranjost in čiščenje.
  • Po opravljenem čiščenju kože na obrazu s krožnimi gibi malce zmasirajte in nanesite masko. Zatem kožo navlažite z ustrezno kremo za obraz.

  Za čiščenje obraza danes obstaja že kar vrsta različnih proizvodov, kateri uspešno odstranijo vse nečistoče iz kože in tako koži omogočijo, da lažje diha.

  Čistilno mleko: Najbolj primerno je za čiščenje normalne ali suhe kože. Čistilno mleko kožo pomiri in hkrati tudi očisti. Čistilno mleko ni primerno za odstranjevanje vodoodporne maskare!

   Čistilna krema: Je odličen odstranjevalec ličil, primeren za suho kožo, saj kožo poleg čiščenja tudi navlaži.

   Čistilni gel: Omogoča popolnejše čiščenje. Najbolj primeren za mešan in masten tip kože. Po čistilnem gelu je priporočljiv nanos tonika, ki osveži in zapre pore.

   Čistilno olje: Namenjeno predvsem za čiščenje suhe in občutljive kože, saj vsebuje blage emulgatorje, ki kožo čistijo ter hkrati omogočajo spiranje z vodo. Čistilno olje je še posebej primerno za odstranjevanje ličil na predelu oči, saj nam zaradi večje prisotnosti maščob ni potrebno kožo močno drgniti.

  Čistilna pena: Ob stiku z vodo se peni in učinkovito čisti nečistoče ter ličila. Čistilno peno izberemo glede na tip kože.

  Čistilni robčki: So zelo učinkoviti, saj hitro in popolno odstranjujejo ličila v celoti. Poleg tega kožo nežno očistijo, jo osvežijo in tudi tonirajo. Spiranje z vodo po uporabi čistilnih robčkov, ni potrebno.

  Čistilna maska: Kožo neguje in globinsko očisti. Maske so najpogosteje iz gline in nase vežejo nečistoče, ter odmrle celice. Poznamo različne tipe mask, katere izbiramo glede na tip in stanje kože.

  Skratka poznamo kar nekaj proizvodov, kateri nam v sodobnem času omogočajo redno vzdrževanje in ustrezno nego kože. Torej, če se še vedno sprašujete ali je vsakodnevna nega obraza potrebna, je odgovor DA – redna nega obraza je ključna za svež videz kože in preprečevanje prehitrega staranja le – te. Samo spretne roke in ustrezna ter kvalitetna kozmetika lahko že delata čudeže, kar se tiče nege. Zato vam svetujemo in priporočamo, da obiščete Hišo lepote ART-PE, saj bomo za vas resnično vrhunsko poskrbeli. Tisti, ki ste si že kdaj privoščili tovrstno razvajanje v kozmetičnem salonu, potem veste, da ne gre zgolj za golo nego obraza ampak se ob tem tudi sami sprostite, kar vpliva na vaše dobro počutje. Tisti, ki tega še niste poizkusili, kaj še čakate?

  Nega obraza je izredno pomembna za zdravo in lepo kožo. Z njo seveda izničimo dobršen del staranja, koža pa dobi mehkobo, svežino in sijaj mladosti. Spretne roke ter kvalitetna in primerno izbrana kozmetika tako lahko delata čudeže.

  Pri nas uporabljamo profesionalno kozmetiko Lady Stella, ki se je na podlagi rezultatov in navdušenjem strank izkazala za izredno učinkovito.

  Če ste si že kdaj, tako moški kot ženske, privoščili tovrstno razvajanje, potem veste, da pri tem ne gre le za nego obraza, ki je sicer zelo pomembna, pač pa se ob tem sprostite, tako da nega vpliva tudi na splošno dobro počutje in pomiritev.

  Pri negi obraza je možno izvajati več različnih neg, ki se razlikujejo glede na dolžino, vsebino in uporabljeno kozmetiko. Tip se prilagodi tudi Vašim željam, Vašim ciljem in seveda tipu kože.

  Storitve:

   

  KLASIČNA NEGA OBRAZA S ČIŠČENJEM

  Klasična nega obraza predstavlja pomembno vsakodnevno rutino. Poskrbite, da nega obraza postane vaša navada in razvada!

  Obraz je del telesa, ki je venomer izpostavljen vremenskim razmeram, zato je pravilna in redna nega obraza še kako pomembna za vzdrževanje mladostnega in zdravega videza vaše kože.  Koža na obrazu ni zaščitena z obleko, zaradi zunanjih vplivov pa se nanjo odlaga prah in umazanija, še zlasti v mestnem okolju.

  Pravilna klasična nega obraza je torej ključen dejavnik za zdrav in mladosten videz naše kože. Zakaj? Zato, ker neposredno vpliva na strukturo in hitrost staranja kože. S samim staranjem se spreminja tudi naša koža, katera prične sčasoma propadati v kolikor je pravočasno ustrezno ne zaščitimo in negujemo. Da bo nega obraza res pravilna, pa je potrebno tudi neko predznanje o tipu kože in ustreznih kozmetičnih proizvodih.
  V Hiši lepote ART-PE vam nudimo vrhunsko nego, zraven pa vam postrežemo še z marsikaterim koristnim nasvetom za nadaljnje vzdrževanje in nego.  Za klasično nego obraza, vključno s čiščenjem, uporabljamo vrhunske kozmetične proizvode znamke Lady Stella.

  Nega obraza

  POTEK NEGE: Kožo najprej očistimo s čistilnim mlekom, nato opravimo encimski peeling. Zatem nanesemo čistilno peno in tonik, katera ustrezata vašemu tipu kože. Tretma se nadaljuje z globinskim čiščenjem obraza s pomočjo aparata vapozon, kateri omehča kožo in odpre pore. Na obraz nato nanesemo masko in na koncu z masažo ali utrazvokom na kožo nanesemo ustrezno dnevno kremo.

  Za sijoč izgled naše kože pa je pomembno tudi samo čiščenje obraza. Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste iz takšnih ali drugačnih razlogov odšli spat z ličili, brez, da bi obraz prej očistili ali umili? Kar nekaj žensk je takih, ki to počnejo dokaj pogosto, zaradi česar njihova koža čez čas izgubi sijaj in zdrav videz. Zato, če ste ena izmed omenjenih žensk vam polagamo na srce, da čim prej opustite to grdo navado in storite nekaj zase.

   

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.