• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Pomlajevanje kože

  Pri nas fotopomlajevanje oziroma pomlajevanje kože na obrazu, vratu in rokah izvaja za to usposobljeno strokovno osebje, s pomočjo laserja, ki deluje na ustrezno valovno dolžino. Zakaj sploh pride do tega, da je potrebno izvajat tovrsten kozmetični tretman? Zato, ker skozi leta sončni žarki močno prizadanejo našo kožo, še posebej pa je vsem vremenskim situacijam venomer izpostavljen ravno obraz. Iz tega razloga je smiselno čim prej poskrbeti za učinkovito obnovo kože in odstranjevanje gubic, ki so nastale skozi leta izpostavljanja vsem različnim škodljivim vplivom. Čisti nesmisel je čakati, do večje starosti, saj dlje kot čakate, težje so »napake« na koži odstranljive. Pomlajevanje kože na obrazu, vratu in rokah je postopek, kjer na neagresiven in predvsem varen način vaši koži povrnemo mladosten in zdrav, sijoč videz. V splošnem so to metodo poimenovali tudi nekirurški lifting, kar dokazuje, da gre za učinkovit postopek, brez nepotrebnega poseganja v telo s kirurškim skalpelom.

  Odločite se za pomlajevanje kože na obrazu, vratu in rokah v naši hiši lepote – ne bo vam žal!

  Fotopomlajevanje je ena najnovejših metod pomlajevanja kože. Kako deluje? V zgornjih plasteh kože z vsrkavanjem v različne pigmente odstranimo ali posvetlimo določene temnejše spremembe na koži in ostale površinske tvorbe, ki niso zdravju škodljive. V malce globjem sloju kože se na ta način sproži močnejše obnavljanje celic, v še večjih globinah pa se prične tvoriti kolagen in elastična vlakna. Že po prvem posegu so na koži vidne spremembe – ta postane bolj napeta in gladka. V splošnem priporočamo najmanj 5 tretmajev, saj v tem času postopoma zbledijo vse morebitne pege ali starostne pigmentacije. Koža dobi malce svetlejši in enakomerno obarvan ten. Okoli oči in ust se izravnajo tudi nastale plitke gubice, koža pa zaradi proizvodnje kolagena postane tudi bolj elastična. Kako pogosto se boste vrnili k nam oziroma koliko tretmajev je potrebnih pa je odvisno predvsem od vaše starosti in intenzitete kožnih sprememb. Po sami terapiji je potreben čas, da se koža postopno obnovi. Ker je poseg neagresiven se lahko po njem takoj vrnete nazaj v delovno okolje ali k vsakodnevnim opravilom.

  Pomlajevanje kože na obrazu, vratu in rokah vam bo povrnilo mladosten videz, koži pa njen sijaj in elastičnost. Nikar ne skrbite zaradi vseh aparatur, saj so le – te moderno zasnovane, razni preparati, ki se uporabljajo v ta namen pa so dermatološko testirani in koži prijazni. Naj vas sedaj nič več ne ustavi na vaši poti do mladostnega videza!

   

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.