• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Trajno IPL+RF odstranjevanje dlak

  Pogosta vprašanja naših strank

  Zanima me, kolikšna bi bila cena za takšno odstranjevanje dlak na bikini predelu in koliko časa bi to trajalo?

  Cene so določene za predel, cena za bikini predel znaša 32,90 + 32,90 eur za brazilski bikini, 32,90€ za veliki bikini in 32,90€ za mali bikini. Tretmaji se izvajajo v obdobju med 30 in 60 dni, kar se dogovorite z našim osebjem, tako da celoten postopek traja okoli enega leta.

  Zanima me približna cena za en tretma za spodnjo polovico nog in pazduhe. In tudi, ali moram prej priti na kakšen posvet ali se
  samo naročim po telefonu?

  Cena za  epilacijo spodnjega dela ene noge je 32,90€, pazduha je 32,90€ za tretma. V tem primeru je cena 4 x 32,90€ za tretma. Pred prvim tretmajem trajnega odstranjevanja dlačic je vedno potrebno izvesti pregled kože, opraviti razgovor s stranko in opraviti test kože. Običajno stranka pride nekaj dni pred prvim tretmajem, da se opravijo te obveznosti, ki izhajajo predvsem iz najvišje mere varnosti in zaščite naših strank. Stranke naročamo, predvsem iz razloga, da ne izgubljajo dragocenega časa s čakanjem.

  Zelo me zanima vaša ponudba trajnega odstranjevanja dlačic. Poseg bi opravila na bikini predelu ter pod pazduho, vendar na vaši spletni strani nisem našla podatka o ceni te storitve. Mi jo lahko zaupate preko elektronske pošte? Prihajam namreč iz okolice Celja.

  Vsekakor. Cena za IPL+RF trajno odstranjevanje dlačic je odvisna od predela. Za brazilski bikini je 32,90€ + 32,90€, veliki bikini 32,90€ in mali bikini 32,90€. Predel pazduh je 32,90€ + 32,90€ za tretma.

  Rada bi se pozanimala o cenah trajnega odstranjevanja dlačic (IPL+RF) na področju pazduhe, nogah ter na bikini predelu. Zanima me tudi na koliko časa se tretma ponovi ter če je potreben (čez leta) še kakšen tretma odstanjevanja?

  Cene so določene za predel:

  • pazduha…………32,90 eur
  • cele noge (2x spodnji del + 2x zgornji del nog)……….4x 32,90 eur
  • spodnji del noge...32,90 eur
  • zgornji del nog....32,90 eur
  • brazilski bikini.....32,90 + 32,90 eur
  • mali bikini……….32,90 eur
  • veliki bikini ......…32,90 eur.

  Učinki so odlični, postopke izvajamo nekaj let in nimamo nezadovoljnih strank. Glede ponovitev še čas ni pokazal svojega, v teoriji pa pravijo, da se priporoča po en tretma ponoviti po kakšnih dveh, treh letih – seveda le, če se kje pojavi kakšna dlačica in vas toliko moti, da je ne morete izpuliti.

  Koliko tretmajev je potrebnih, da dlačice v celoti odstranite npr. na obrazu in bikini področje… In ali se je možno naročiti tudi preko mail-a?

  Števila tretmajev vam ne more nihče zagotoviti. Praksa je pokazala, da je pri veliki večini potrebnih med 6 in 8 tretmajev. Pri dlačicah na obrazu je potrebih vedno nekaj tretmajev več, saj so ponavadi tam dlačice zelo svetle. Svetle dlačice se sicer z običajnimi IPL laser napravami ne dajo odstraniti, tako kot ne rdeče ali sive. Pri teh dlačicah smo uspešni le z IPL+RF laser napravo, vendar je tudi s takšno napravo potrebnih nekaj tretmajev več.

  Zanima me kakšna je cena epilacije za cele roke. Hvala za odgovor in lep pozdrav!

  Cena ene roke je 32,90 eur, torej 2x 32,90 eur.

  Mene pa zanima naslednje o trajnem odstranjevanju dlačic po celotnih rokah, ker imam res probleme glede tega, pa se ne znam odločiti in rabim mnenje:
  koliko tretmanov je potrebno za celotni roki (imam temne dlačice) ter cena

  Točno število tretmajev je nemogoče napovedati, vendar je veliko povprečje nekje med 6 in 8. Cena za roko je 32,90 eur, obe roki pa 32,90 + 32,90 eur na tretma.

  * s katerim mesecem najbolj priporočate začetek

  Zanimate se ravno pravšnji čas. Epilacija je najbolje, da se začne v septembru, saj se poleti praviloma ne izvaja, do naslednjega poletja pa bodo vsi ali pa večina tretmajev končanih.

  * je manjša učinkovitost, če sem si dlačice belila z belilno kremo ali to nima upliva ?

  Če ste si jih belili, ni težave, vendar si jih kakšne tri tedne pred prvim tretmajem ne belite in tudi kasneje med tretmaji obvezno ne več. Z običajnim IPL laserjem bi se z beljenjem učinek popolnoma izničil, medtem, ko se pri naši napravi le malo zmanjša, saj na dlačice deluje tudi RF (radiofrekvenca) energija.

  * je potrebno dlačice med tretmani puščati da zrastejo ali jih lahko vedno znova briješ,ko se pojavijo ?

  Dlačice lahko normalno brijete, kakšne dva dni pred samim tretmajem pa si jih še posebej za ta namen obrijete ali pa jih obrijemo mi s posebnim brivskim aparatom, ki obrije na dolžino cca. 2 cm.

  * ko zaključiš s tretmani na koliko časa je potrebno hoditi nazaj k vam ?

  Pri tem postopku gre za trajno odstranjevanje dlačic in dlačice, ki so v času tretmaja v fazi rasti se zagotovo uničijo. V praksi se zgodi, da je potrebno po dveh, treh letih spet priti na kakšen obnovitveni tretma, odvisno pa je seveda od tega, kaj in koliko Vas bodo dlačice motile. Z vsakim tretmajem je dlačic bistveno manj, tiste ki so, so oslabljene, tanke, svetlejše. Verjetno jih bo tako malo, da boste lahko vsako posebej pričakali in izpulili. Sicer pa tretma pozitivno vpliva na kožo samo, vzpodbuja kolagen v koži, ki predstavlja vezivno, elastično tkivo in izboljša ten kože.

  * jaz imam,kar veliko dlačic to pomeni če je metoda 80% mi jih nekaj ostane ali te ostanejo temne ali posvetlijo ?

  Metoda ni le 80%, pač pa bliže 100 kot 80. Tistih nekaj dlačic, ki se kasneje spet pojavijo pa so svetlejše in tanjše.

  * na koncu me zanima vaše osebno mnenje o tej metodi in če se splača in je vredno tega denarja?

  Epilacija je postopek, ki je v zadnjem času na prvem mestu pa številu opravljenih storitev v lepotni industriji.  Ne gre le za lepoto, večkrat je posledica uspešnega postopka trajne odstranitve dlačic tudi povišana samozavest, zdravje in seveda higiena. Samo z vneto kožo po britju ali depilaciji in z vraščanjem dlačic imajo nekatere stranke takšne težave, da se samo sprašujejo, kako da se niso odločili že prej za epilacijo. Če vštejete porabljen čas za britje, beljenje, depilacijo, strošek le tega; pa še vso slabo voljo in bes, ki sta posledica nezaželenih dlačic in na drugi strani uspešnost tretmaja in ceno, sem prepričana, da je končni obračun v veliko korist stranke. Večina strank se po dveh, treh tretmajev enega predela odločijo še za dodatne predele, kjer je britje nujno. Če torej skupni znesek porazdelite na obdobje enega leta, Vas kompleten postopek stane približno 30 eur mesečno.

  Prosila bi vas za nekaj informacij: dlake je menda najlažje odstraniti tedaj, ko je barvni kontrast med kožo in barvo dlak največji. Bi morala glede na to, da je moja koža od poletja še nekoliko zagorela, počakati? Kako pa je z odstranjevanjem pred in po posegi – verjetno kakšne invazivne metode, denimo puljenja, nekaj časa pred in po posegu ne priporočate. In še: moram priti predhodno na pregled ali lahko kar dogovorimo termin?

  Glede kontrasta imate načeloma prav, vendar z našo napravo ni prevelikih težav, le da se niste izpostavljali soncu ali solariju v zadnjih treh tednih ali mesecu dni.
  Puljenje odpade pred posegom najmanj tri tedne do enega meseca in ves čas izvajanja tretmajev tudi. V poštev pride le britje.

  V vsakem primeru bomo naredili pregled in teste kože. To storimo vedno. Če ste od blizu, je bolje da pridete prvič na test kože in posvet, nato se naročite. če ste od dlje, pa boste pač po testu počakali na tretma cca. 15 min do pol ure.

   

  Ali ponujate dodatne ugodnosti na cene tretmajev za trajno lasersko IPL+RF odstranitev dlačic?
  Na cene IPL+RF trajnega odstranjevanja dlačic nudimo zajamčeno najnižjo ceno kar pomeni, da če najdete kje nižjo veljavno ceno in nam to pokažete, Vam na njihovo ceno ponudimo še dodatnih 10% popusta. Seveda mora biti IPL+RF (eLite, ELOS) laser naprava enakih zmožnosti oziroma tehničnih specifikacij, saj se na tržišču pojavlja mnogo naprav, ki pa ne jamčijo pravih uspehov pri tretmajih, niti varnosti.

   

  Za postopke trajnega odstranjevanja dlačic imamo povsem novo, visoko kakovostno napravo z eLite tehnologijo, ki hkrati združuje dve energiji IPL + RF (radiofrekvenca). Dosegli smo še boljšo kakovost naših storitev, rezultati bodo še boljši, uspešno pa lahko odstranimo tudi sive, rdeče in svetle dlačice, ki se večkrat pojavljajo na bradi, brčicah…

  Čudimo se, kako kompleksno je sestavljeno človeško telo in kako zelo premišljeno, kako dobro funkcionira in kako je vse na svojem mestu, točno tam, kjer mora biti. Po drugi strani pa so malenkosti, ki nas vržejo iz tira, še posebej takšne, ki se ponavljajo v nedogled. Seveda imamo v mislih nadležne dlačice, ki se pojavljajo na predelih telesa, kjer jim ni mesto in kvarijo naš izgled. Verjetno smo prav zaradi tega razvili rek »Za lepoto je treba potrpeti!« Toda, ta rek bomo lahko kaj kmalu opustili. Nadležno britje, voskanje in ponavljajoče se depiliranje bo postalo stvar preteklosti. Vedno bolj razširjena in uporabljena je namreč laserska tehnologija IPL+RF, v svetu poznana kot eLite. Epilacija (trajno odstranjevanje dlačic) z IPL+RF laserjem je povsem neboleč, v celoti varen in, kar je daleč najlepše, postopek, ki prinaša trajne rezultate. Epilacija z IPL+RF laserjem namreč prinaša trajno odstranjevanje dlak. Tehnologija deluje tako, da s pomočjo svetlobnih žarkov in energije teh žarkov trajno uničimo celotno strukturo posamezne dlake. Pri tem je ključnega pomena to, da so uničene tudi tiste celice, iz katerih rastejo dlake.

  Zakaj je eLite (IPL+RF) naprava boljša od običajne IPL naprave, flash laserja ali običajnega laserja lahko vidite v shemi. Radiofrekvenca je dodaten vir energije, ki omogoča bistveno boljše rezultate z manj tveganja.

  IPL+RF  laserska epilacija (trajno odstranjevanje dlačic) preprosto pomeni, da se lahko poslovimo od ponavljajočih se mukotrpnih procesov, ki so prinesli le vraščene dlake, izpuščaje, vnetje kože in so bili zelo kratkotrajni. Spoznajte se z IPL+RF (eLite) laserjem in poslovite od nadležnih dlačic – za vedno! Vaše želje bomo uresničili s pomočjo moderne in napredne tehnologije, ki jo poznamo v detajle, saj smo tudi  zastopnik in uvoznik kozmetičnih naprav in pripomočkov.

  Obseg delovanja IPL+RF eLite laser naprave:

  1. Zgladi manjše gube, zoži dlačne pore, olepša izgled kože ter odstrani podočnjake. (510~1200nm)
  2. Odstrani naravne in sončne pege ter kolazmo. (560~1200nm)
  3. Trajno odstrani dlačice na obrazu, bradi, dlačice na rokah in nogah, na bikini predelu, pazduhi in drugje (640~1200nm)
  4. Zdravi aknavost ter razširjene podkožne žile (krčne žile, žilne nepravilnosti). (420~1200nm)

  Princip delovanja tretmaja

  Tradicionalne metode odstranjevanja dlak so britje, depilacija, puljenje, voskanje, elektroliza ter termo obdelava. Vsem je skupno to, da je učinek kratkotrajen, ker odstranijo samo dlako. Dlake ne odstranijo dovolj učinkovito, da bi bilo permanentno. Nekatere izmed njih efektivno odstranijo tudi lasni mešiček, a je postopek nadležen in zahteva izredno preciznost. Pri posegu pa je povečana nevarnost za nastanek brazgotin. Glavni prednosti IPL+RF odstranjevanja dlačic pa sta, da ne poškoduje povrhnjice ter izredno zadovoljstvo pacientov. Celice melanina ter lasni mešički absorbirajo specifično valovno dolžino, kar privede do gretja lasnega mešička ter ga selektivno uniči. Pri tem pa se tkivo v neposredni bližini ne poškoduje. Celo več. Tretma epilacije pozitivno vpliva na samo kožno tkivo, saj vzpodbuja kolagen, ki je glavno tkivno vezivo v koži. Koža je po tretmajih mehkejša, bolj gladka in ima lepši ten.

  Tretmaja se ne izvaja na strankah, katere imajo spodaj našteta stanja zdravja:

  • Stranka ima povišano telesno temperaturo.
  • Stranka ima oslabljen (slaboten) imunski sistem.
  • Je občutljiv za brazgotine po poškodbah.
  • Stranka ima svetlobno občutljivo kožo ali je bila deležna zdravljenja zoper svetlobno občutljivost. (lahko kljub temu pri valovnih dolžinah 510~1200nm)
  • Psihično nestabilne stranke ali paciente z nerealnimi pričakovanji.
  • Nosečnice.
  • Stranke obolele za kožnim rakom.
  • Stranka, ki nima uravnoteženih trombocitov in če je stranka nedavno zaužila aspirin (ali kakšno drugo primerljivo zdravilo) ali antioksidant.
  • Stranke, katere ne želijo upoštevati varnostnih metod po tretmaju; kot so sončenje ipd.
  • So ali bodo izvajali hormonsko terapijo v naslednjih treh mesecih.
  • Stranka, ki je podvržena krvavenju, trpi za epilepsijo ali diabetesom.
  • Stranka, ki ima poškodovano kožo ali del kože zaradi ionizirajočega sevanja.
  • Stranka, ki ima zelo zagorelo polt zaradi sončenja.

  Pacientova izbira

  Pred tretmajem se pogovorimo s stranko kakšen je njen pogled ter pričakovanja na zdravljenje kože.

  Pomlajevanje z IPL+RF tehnologijo izboljša izgled kože, vendar ni nadomestilo za plastično operacijo. Pomlajevanje z IPL +RFtehnologijo izboljša izgled kože, odstrani pege ter pigmentacijo in izgled starikave kože zaradi izpostavljenosti soncu. Pacientu ni potrebno izostati z dela zaradi IPL tretmaja in lahko nemoteno opravlja svoje delo takoj po tretmaju.

  Nega kože po tretmaju

  Zjutraj:

  – uporabite blago milo ter hladno prevreto vodo za čiščenje kože; – nanesite kremo z vitaminom C; – nanesite kremo za sončenje s čim bolj naravno sestavo.

  Zvečer:

  – očistite kožo; nanesite kremo, ki zagotavlja koži vlažnost.

   OGLEJTE SI SLIKE CELOTNEGA TRETMAJA – predel pazduh smo izvajali na mistru Slovenije Marku Šobi.

  Lasersko odstranjevanje dlak

   

  Predel temeljito očistimo. Na sliki: Kaja in Marko Šoba, mister Slovenije

   

   

  Na želenem predelu pričnemo s tretmajem, kjer se rahlo dotikamo kože z aplikatorjem, ki je dodatno hlajen, da ne pride do poškodbe tkiva. Na sliki: Kaja in mister Slovenije Marko Šoba

  IPL+RF lasersko odstranjevanje dlačic ART-PE

   

  Tako stranka, kot operater potrebujeta posebna zaščitna očala, ki ščitijo oči. Stranka čuti blago vročino in zbadanje ob vsakem blisku. Po končanem predelu bodo v roku treh tednov dlačice izpadle in nikoli več zrasle, saj uničimo celico – korenino dlačice. Na sliki Kaja in mister Slovenije Marko Šoba

   

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.