• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Trajno podaljševanje trepalnic

  POGOSTA VPRAŠANJA:

  Ali z permanentnim podaljševanjem trepalnic poškodujemo naravne trepalnice?
  Ne, sploh ne! Lepilo je oblikovano tako, da ustvari polipeptidno vez med vašimi naravnimi trepalnicami ter umetnimi, zato bodo podaljšane trepalnice enako prožne in mehke kot naravne.

  Ali lahko s podaljšanimi trepalnicami kljub temu uporabljamo maskaro?
  Podaljšane trepalnice potemnijo in zgostijo vaše naravne trepalnice, zato uporaba maskare ni več potrebna. Če pa želite, lahko kljub temu uporabljate maskaro, ki ne sme biti vodoodporna. Specialno maskaro za podaljšane trepalnice lahko kupite tudi v našem salonu.

  Ali je podaljšane trepalnice mogoče odstraniti?
  Da. Podaljšane trepalnice lahko kadarkoli iz kateregakoli razloga tudi odstranimo. Priporočamo, da vam umetne trepalnice odstrani za to usposobljena oseba v salonu z posebnim odstranjevalcem za lepilo.

  Ali so podaljšane trepalnice primerne za vsakogar?
  Podaljšane trepalnice so primerne za dame vseh starosti. Trepalnic ne moremo podaljšati osebam, ki nimajo svojih naravnih trepalnic in osebam, ki imajo katerokoli bolezen okoli oči.

  Ali je postopek podaljševanja trepalnic boleč?
  Ne, postopek je popolnoma neboleč. Med postopkom, ki traja približno dve uri imate oči zaprte, zato večina strank na kozmetični mizi ob prijetni glasbi tudi zaspi. Zbudili se boste pa z neverjetno zapeljivim pogledom.

   

  PODALJŠEVANJE TREPALNIC – ZADNJI MODNI TREND (Novo mesto ne zaostaja)

  Podaljševanje trepalnic je najnovejši modni hit v lepotni industriji, katerega uporabljajo tudi zvezdnice Hollywooda. S podaljševanjem trepalnic bodo vaše trepalnice še bolj zapeljive in mistične, vaš pogled pa popoln. Umetne trepalnice delujejo po videzu in občutku popolnoma naravno – kot naravne trepalnice, zato nihče tudi podvomil ne bo o vaši skrivnosti. Podaljšane trepalnice so obstojne vse dokler ne izpade vaša naravna trepalnica, kar pa je odvisno od cikla rasti trepalnic pri posameznici, običajno je ta čas nekje do treh mesecev.

  Za vzdrževanje volumna umetnih trepalnic so potrebne redne obnove/refili približno vsake 4 tedne. Podaljšane trepalnice so vodoodporne in  primerne tudi za uporabnice kontaktnih leč.
  Profesionalne umetne trepalnice se nanašajo posamično na eno naravno trepalnico. Postopek zagotavlja izjemno stabilnost saj umetna trepalnica izpade šele skupaj z naravno.

  V Hiši lepote ART-PE vam trepalnice podaljša za to usposobljena oseba, ki se z vami posvetuje glede želje o dolžini, gostoti ter tudi upognjenosti samih trepalnic ter vam strokovno svetuje o izdelkih, ki vam omogočajo dolgo obstojnost ter zadovoljstvo ob nošenju trepalnic.

  PRED TRETMAJEM:

  –    priporočljivo je, da na tretma pridete nenaličene, da ne izgubljamo časa z odstranjevanjem ličil, ampak se raje popolnoma posvetimo vašim trepalnicam – sicer lahko seveda brez težav ličila odstranimo tudi pri nas;
  –    ličil ne odstranjujte z oljnim odstranjevalcem za make up;
  –    uporabnice kontaktnih leč, pred tretmajem odstranite leče iz oči.

  REZULTAT:

  Vaše trepalnice bodo daljše, gostejše in popolnoma naravnega videza!
  Pri umetnih trepalnicah, ki jih lahko kupite v specializiranih trgovinah oz. drogerijah ponavadi ne dajejo tako naravnega videza, lepilo draži vaše oči, uporaba teh trepalnic je neprijetna, učinki pa zelo kratki. Permanentno podaljšane trepalnice so pa obstojnejše,bolj udobne za uporabo, saj vas ne bodo ovirale pri nobeni stvari (plavanje, tuširanje, spanje, jok…) ter zelo naravnega videza.

  PO TRETMAJU:

  –    v prvih dveh urah ni priporočljivo da trepalnice pridejo v stik z vodo
  –    v prvih 24-urah se izogibajte pari in visoki temperaturi
  –    uporaba seruma za večjo odpornost podaljškov enkrat ali dvakrat na dan
  –    ličil ne odstranjujte z oljnim odstranjevalcem za make up
  –    čeprav maskare ne potrebujete več, jo lahko še vedno uporabljate samo na konicah trepalnic in ne na korenu
  –    izogibajte se dotikov okoli oči in ne vlecite trepalnic, ker vam lahko trepalnica tudi odpade

  Slike so v ČB izvedbi, da se rezultat podaljševanja trepalnic bolje vidi, saj je na takšen način kontrast večji. Lahko opazite, da so podaljšane trepalnice videti popolnoma naravne.

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.