• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Klasična manikura

  V odnosu z ljudmi in v bližnjem stiku najprej opazimo, pogledamo in smo morda tudi nehote pozorni na dvoje. Najprej smo pozorni na obraz, predvsem oči, kamor že po pravilih bontona moramo pogledati svojega sogovornika. Tisto drugo, kar z lahkoto opazimo, pa so roke in s tem nohti našega sogovornika.

  Kar pomislite – ko si podajamo razne dokumente in ostale papirje, ko primemo računalniško miško, tipkamo po tipkovnici, pišemo z nalivnikom ali s kretnjami rok predstavljamo svojo idejo ali mišljenje. Ali mar ni res, da takoj opazimo urejenost rok in nohtov našega sogovornika?

  Dovolite nam, da vam v našem Frizerskem in kozmetičnem salonu Novo mesto na Drski 8 pomagamo z manikuro, katere rezultate bodo vaši znanci, sodelavci, prijatelji in poslovni partnerji takoj opazili in občudovali. Manikura je proces, ki ga dame resda večkrat opravijo kar same na sebi, a je že tako, da imamo vendarle samo dve roki in namesto, da bi se sprostile in uživale v nastajanju nove oblike nohta, ste zaskrbljene in na koncu z živci od sekiranja, da slučajno po pomoti ne uničite pravkar »narejenega« nohta.

  Ponudba manikure pri nas vsebuje nego rok, nego obnohtne kožice, lakiranje nohtov, naravno manikuro nohtov, popravilo zlomljenega nohta, izdelovanje gel nohtov in vse ostalo, da bodo vaše roke in nohti podaljšek vaše samozavesti. V naši ponudbi pa so tudi gelirani nohti.

  Cena za manikuro je le 19 eur, specialna manikura z lakiranjem pa 22 eur. Lahko si zaželite tudi potisk nohtov – nail art – 1€/noht.

  Svetovali vam bomo, kako lahko tudi sami redno skrbite za urejene nohte in vam ponudili produkte za domačo nego najvišje kakovosti. Za izdelovanje geliranih nohtov uporabljamo materiale najvišjih kakovosti blagovne znamke LCN.

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.