• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Izobraževanje naših frizerk – Superstylish 2011 .

  Frizerske stilistke iz Hiše lepote ARt-PE so se udeležile izobraževalnega seminarja Superstylish 2011. Bilo je zanimivo in poučno.

   

  Ker veliko pozornosti posvečamo novostim in dodatnem izobraževanju,  smo se udeležili modno frizerskega dogodka Superstylish 2011 v Žalcu. Imeli smo čast spoznati aktualnega britanskega frizerja leta Angela Seminara, kot tudi njegovo delo. Je italijan, ki je svojo kariero začel pri priznani frizerski verigi Toni & Guy. Nato se je preselil v London in tam tudi ostal. Sedaj pa Angelo Seminara vsako leto gostuje v največjih prestolnicah mode kot so Milano, Pariz, New Yourk in London.  Sodelovanja z njim pa si tudi redno želijo največji ustvarjalci modnih revij kot so: Harper’s Bazaar, Vanity Fair, italijanski Vogue, Mixte, španski Vogue, turški Vogue, korejski Vogue, Io Donna, Another Man, Sunday Times, Grazia, Q Magazine, Mojo, Evening Standard, Hello Magazine idr.

  Na prireditvi so se nam predstavili tudi Kristijan Petek, frizerka leta na Hrvaškem Ivana Bajsić, salon Gath & Gašper ter The one salon.

  Videli smo veliko različnih frizur, prevladovali pa sta asimetrija in zelo živahne barve, glede na to, da se bliža zima in z njo turobno vreme.

  Vabljeni v Hišo lepote ART-PE, da tudi z vami delimo znanje, ki smo ga pridobili na seminarju.

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.