• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Nova spletna stran

  Dobrodošli na naši novi spletni strani!

  Veseli smo Vašega obiska, še bolj bomo veseli, ko se boste oglasili pri nas v Hiši lepote ART-PE. Spletna stran je prenovljena, v novi podobi in vsebinsko še bolj bogata.
  Potrudili se bomo, da bomo ažurni, da bomo kvalitetno in pregledno opisali naše najnaprednejše kozmetične storitve in da boste z njimi tudi zadovoljni.

  Zadovoljna stranka je edino, kar nas zadovolji.

  Vabimo vas tudi, da se desno od te novice prijavite na e-novice, ki jih ne boste nikoli prejemali pogosteje, kot enkrat mesečno in vabimo vas, da kliknete “všeč mi je” desno spodaj za Facebook povezavo. Tudi tako bomo lahko v stiku.

  Mogoče še nekaj novosti:

  • Poleg telefonskega, gsm naročanja in naročanja preko kontaktmega email naslova salon-nm@art-pe.si ,  je sedaj mogoče tudi naročanje preko spletne aplikacije v meniju desno zgoraj “kontakt”. Tam lahko izberete ali se želite naročiti ali le poslati vprašanje.
  • Storitve so opisane še bolj bogato, da dobite čim več potrebnih informacij, vsakakor pa smo veseli še dodatnih vprašanj.
  • Kmalu bomo stran še dopolnili s tem, da boste lahko izbirali tudi med napravami, ne le med storitvami in imeli tako pregled tudi nas tehnologijo, ki jo uporabljamo. Jasno boste lahko videli s katero napravo kaj izvajamo in tudi karakteristike naprave.
  © ART-PE. Vse pravice pridržane.