• Pokličite nas! (07) 33 77 270

  Paket za moške

  Urejenost moških je pomembna vsaj toliko, kot urejenost žensk. Ni neobičajno, če moški pride v kozmetični salon in poskrbi za svoj izgled in deloma s tem tudi zdravje.
  Pedikura moških nog je storitev, kjer bomo poskrbeli za trdo kožo na peti, uredili nohte in poskrbeli, da bo koža na nogah mehka korak pa prijetno lahek. Pedikura je tako storitev, ki vam bo zanesljivo polepšala vsakdanji korak.

  V kolikor imate težave z vraščenimi nohti, glivicami ali kurjimi očesi, brez težav poskrbimo tudi za te težavice.

   

  Urejena frizura ter mehki, čisti lasje so ravno tako pokazatelj urejenega in zdravega moškega. Zato smo poskrbeli, da je v paketu tudi striženje in pranje las, svetovanje ter ureditev frizure.

   

  Večina moških danes pa ima težave tudi z dlakami. Depilacija pri moških ni nič nenavadnega in nevsakdanjega. Depilacija pazduh je že tudi pri moških predmet dnevne higiene. Nekateri moški si pazduhe brijete, vendar se z depilacijo dlačic rešite za dlje časa. Po večkratno ponovljenih postopkih so dlačice tanjše in svetlejše, zato tudi manj moteče. Za moške je še toliko bolj zanimiva depilacija s sladkorno pasto, ki je bistveno manj boleča od klasične depilacije z voskom. Pomembno je tudi, da se pri depilaciji s sladkorno pasto dlačice ne vraščajo, zato nimate težav s kožo.

  V paket smo vključili predel pazduh, seveda pa si lahko izberete tudi hrbet, prsa, noge…

   

  Ker se koža na moških obrazih stara prav tako kot na ženskih, moški pa praviloma porabite manj časa za negovanje kože na obrazu – marsikdo sploh ne uporablja nobene kreme za nego kože, smo vključili v moški paket še nego obraza z radiofrekvenco. To je postopek, s katerim s posebno tehnologijo bipolarnega radiofrekvenčnega toka dosežemo segrevanje podkožnega tkiva. S tem se bistveno poveča tvorba kolagena, ki pa je glavno vezivo v tkivu, ki poskrbi za elastičnost. Na ta način bo koža bolj napeta in bolj mladostnega videza.

   

  Tako si boste vzeli dve uri in pol časa samo zase, dragi moški. Domov boste odšli urejeni, sproščeni in polni navdiha. Izkoristite ugoden moški paket, saj boste na ta način naredilo veliko zase!

   

  Cena: samo 99€

   

  © ART-PE. Vse pravice pridržane.